Artikel top billede

Fortalt til: Jacob Ø. Wittorff | Foto: The Founder Institute

Mennesker i IT
Udgivet 6. september 2017 kl. 11.43

Det er 25 år siden, at jeg mødte Elon Musk første gang.

Jeg bor på det tidspunkt i et kollegieværelse på University of Pennsylvania.

Værelserne er helt forfærdelige - specielt for os, der er førsteårsstuderende, og jeg prøver derfor at rekruttere nogen, der vil flytte med mig ud af kollegiet og ind i et hus.

Det er et projekt, som vi skal finansiere ved at drive natklub i huset hver weekend.

Jeg spørger 15 eller 20 mennesker, som alle siger nej. Men så møder jeg den her nørdede fyr, der hedder Elon, og han siger ja.

Det er på det tidspunkt helt åbenlyst, at han er en helt ekstremt talentfuld ingeniør. Måske den mest talentfulde nogensinde.

Men i begyndelsen er jeg alligevel i tvivl om, hvorvidt han er den rette partner. For han er meget introvert - og det er han stadig - og derfor virker han ikke som den oplagte person til at være medvært på en natklub. Men han lader også til at være ekstrem troværdig, så jeg vælger at løbe risikoen, og resten er historie.

Vi er stadigvæk bedste venner i dag. Og ikke alene mener jeg, at Elon er en større iværksætter end Steve Jobs var. Jeg er i dag også helt overbevist om, at han er en af de klogeste mennesker, der nogensinde har levet."

Adeo Ressi, iværksætter, investor og CEO for The Founder Institute og TheFunded


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.