Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Fortalt til: Kim Stensdal

Mennesker i IT
Udgivet 11. september 2017 kl. 14.34

Jeg ser tre teknologi-trends, der vil ændre vores verden. Når noget ændrer verden, påvirker det både virksomheder og forbrugere.

Den første er kunstig intelligens. Det skyldes den regnekraft, der er tilgængelig i dag, og at kunstig intelligens nu finder vej til industrien. Det sker med en meget høj hastighed. Alt software vil blive intelligent.

Den anden trend, der vil få en signifikant betydning, er blockchain. Blockchain giver os en helt ny måde at opnå tillid på, og der er er nogle meget, meget interessante nye brugsscenarier.

Det tredje område er inden for bioteknologi med CRISPR (genteknologi, red). Det er en kæmpe forandring, fordi det vil ændre alt inden for sundhed og life science.

Her i Norden har man eksempelvis en befolkning, der bliver ældre. Der er et enormt behov for højere effektivitet, når vi taler healthcare. Med CRISPR vil medicin gå fra at være reaktiv til at være proaktiv. Det vil få en enorm betydning.

Abidali Neemuchwala.
CEO i Wipro, der har flere end 160.000 medarbejdere.


Flere mennesker i IT Om mennesker i itCIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.