Det gættes på, at den nye iPhone (i midten) kan komme til at se således ud.

Ny iPhone 8 kan blive ramt af store forsinkelser - og kan mangle væsentlig funktion

Produktionsproblemer kan betyde, at Apple må skrotte fingeraftrykssensoren i den nye telefon, der tilmed kan blive ualmindeligt svær at fingrene i.

Apples nye iPhone, der ventes at blive præsenteret den 12. september, kan blive ualmindeligt svær at få fingre i. 

Det skriver den amerikanske avis Wall Street Journal.

For ifølge avisen er Apple ramt af produktionsproblemer, der skyldes, at virksomheden har haft vanskeligheder med at implementere fingeraftrykssensoren, Touch ID, i det nye iPhone-design.

Skrottede planer
Det var oprindeligt Apples plan, at sensoren skulle indsættes neden under telefonens skærm, men de planer har Apple ifølge Wall Street Journal måtte kasseret.

I stedet skal brugerne logge ind med en ny ansigtsgenkendelses-funktion.

Kæmpet til det sidste
Apple har tilsyneladende kæmpet til det sidste for at få implementeret Touch-ID i telefonen, som et supplement til den nye ansigtsgenkendelsesfunktion.

Læs også: Apples aktiekurs buldrer i vejret: Sætter ny rekord på forventninger til rekord-dyr iPhone

Vanskelighederne betyder dog, at produktionen af telefonerne er begyndt en måned senere en planlagt, og dermed vil telefonerne i de første måneder kun være tilgængelig i et begrænset antal, lyder det fra den amerikanske avis.

Tidligere på sommeren forudså det taiwanesiske medie Digitimes ligeledes, at den nye iPhone kun vil være tilgængelig i begrænsede mængder.

Digitimes forudså, at der blot ville være 3 til 4 millioner telefoner tilgængelige ved introduktionen.

Udover den nye ansigtsgenkendelsesfunktion ventes det også, at den nye iPhone vil få en ny OLED skærm, der kommer til at fylde hele telefonens front, og der går ligeledes rygter om at Apple langt om længe vil implementere trådløs-opladning til iPhonen. 

Der har dog længe været rygter om, at de nye funktioner har skabt produktionsvanseklligheder på de nye iPhones. Vanskeligheder der kan kaste grus i Apples ambitioner om at sætte en ny børsrekord.

Det kan du læse mere om her: Få måneder før den store iPhone-lancering: Uklarhed om tre nøglefunktioner kan få store konsekvenser

Læs også: Ny iPhone på trapperne: Her er de nye features (og der er faktisk ikke så meget nyt)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Test: Surface Book 3 er en lækker bærbar - men Microsoft-designerne har læst for mange Svend Brinkmann-kronikker
Hvis det hænger dig langt ud af halsen at være innovativ og omstillingsparat, så har Microsoft udviklet en rigtig god ny bærbar computer til dig. Den hedder Surface Book 3.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.