Artikel top billede

Det gættes på, at den nye iPhone (i midten) kan komme til at se således ud.

Ny iPhone 8 kan blive ramt af store forsinkelser - og kan mangle væsentlig funktion

Produktionsproblemer kan betyde, at Apple må skrotte fingeraftrykssensoren i den nye telefon, der tilmed kan blive ualmindeligt svær at fingrene i.

Apples nye iPhone, der ventes at blive præsenteret den 12. september, kan blive ualmindeligt svær at få fingre i. 

Det skriver den amerikanske avis Wall Street Journal.

For ifølge avisen er Apple ramt af produktionsproblemer, der skyldes, at virksomheden har haft vanskeligheder med at implementere fingeraftrykssensoren, Touch ID, i det nye iPhone-design.

Skrottede planer

Det var oprindeligt Apples plan, at sensoren skulle indsættes neden under telefonens skærm, men de planer har Apple ifølge Wall Street Journal måtte kasseret.

I stedet skal brugerne logge ind med en ny ansigtsgenkendelses-funktion.

Kæmpet til det sidste

Apple har tilsyneladende kæmpet til det sidste for at få implementeret Touch-ID i telefonen, som et supplement til den nye ansigtsgenkendelsesfunktion.

Læs også: Apples aktiekurs buldrer i vejret: Sætter ny rekord på forventninger til rekord-dyr iPhone

Vanskelighederne betyder dog, at produktionen af telefonerne er begyndt en måned senere en planlagt, og dermed vil telefonerne i de første måneder kun være tilgængelig i et begrænset antal, lyder det fra den amerikanske avis.

Tidligere på sommeren forudså det taiwanesiske medie Digitimes ligeledes, at den nye iPhone kun vil være tilgængelig i begrænsede mængder.

Digitimes forudså, at der blot ville være 3 til 4 millioner telefoner tilgængelige ved introduktionen.

Udover den nye ansigtsgenkendelsesfunktion ventes det også, at den nye iPhone vil få en ny OLED skærm, der kommer til at fylde hele telefonens front, og der går ligeledes rygter om at Apple langt om længe vil implementere trådløs-opladning til iPhonen. 

Der har dog længe været rygter om, at de nye funktioner har skabt produktionsvanseklligheder på de nye iPhones. Vanskeligheder der kan kaste grus i Apples ambitioner om at sætte en ny børsrekord.

Det kan du læse mere om her: Få måneder før den store iPhone-lancering: Uklarhed om tre nøglefunktioner kan få store konsekvenser

Læs også: Ny iPhone på trapperne: Her er de nye features (og der er faktisk ikke så meget nyt)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere