Artikel top billede

Region H's it-afdeling indkalder medarbejdere til møde: Skal omplaceres eller finde et andet job

En række medarbejdere i Region H's it-division, CIMT, er blevet til overs efter omstrukturing. Mandag formiddag er de indkaldt til samtale.

16 medarbejdere i Region H’s it-division, Center for It, Medico og Telefoni (CIMT), står i disse timer over for et alvorligt valg: De skal enten acceptere et andet job i regionen eller forlade regionen.

De 16 medarbejdere er mandag formiddag blevet indkaldt til samtaler med deres chefer.

Her er målet at finde dem et nyt job i regionen, der matcher både deres interesser, ønsker og kompetencer.

"I forbindelse med en reorganisering af CIMT med henblik på at kunne varetage fremtidens opgaver, sker der en omfordeling af opgaver. Det har betydet, at der ikke er blevet fundet plads til 16 medarbejdere i det fremtidige CIMT. Nu skal vi forsøge at omplacere dem til interne stillinger i regionen uden for CIMT, hvis de pågældende ønsker det,” siger direktør i CIMT, Torben Dalgaard, til Computerworld.

De 16 medarbejdere er blevet til overs i organisationen på grund af en stor omfordeling, der for tiden pågår i regionens it-miljøer i forbindelse med indførelsen af det store it-system, Sundhedsplatformen.

CIMT skal stå for drift og viderudvikling af platformen. Det er noget, der kræver mandskab og en omfordeling af årværkene i regionen som helhed.

Ifølge Torben Dalgaard har omfordelingen af mandskab været i gang et stykke tid.

“Vi har blandt andet haft ansættelsesstop og opfordret de medarbejdere, der arbejder med infrastruktur-drift af Sundhedsplatformen, til at søge job hos Region Sjælland, som overtager ansvaret for det ved årsskiftet,” fortæller Torben Dalgaard.

Desuden har CIMT afviklet en runde med såkaldt interesse-tilkendelgivelse, hvor medarbejderne har kunnet tilkendegivet deres ønsker om, hvorvidt de ønsker en eller flere af de stillinger, som stadig er ledige i Sundhedsplatforms drifts- og udviklingsorganisation.

“Men det har ikke bragt os hele vejen i mål. Og i forbindelse med en ny reorganisering er der ikke blevet plads til de nævnte 16 medarbejdere,” fortæller Torben Dalgaard.

Han fortæller, at de 16 medarbejdere i løbet af mandag formiddag vil blive kontaktet med henblik på en nærmere afklaring af deres fremtid.

Du siger, at I skal forsøge at matche medarbejdernes ønsker med de ledige stillinger. Hvad sker der, hvis ikke I bliver enige?

“Hvis ikke det kan lade sig gøre at omplacere medarbejderne, så varsler vi en opsigelse på et senere tidspunkt,” siger Torben Dalgaard.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere