Artikel top billede

Microsoft på vej med abonnementsfri Office-pakke - kommer til næste år

Microsoft har annonceret den næste version af Office-pakken til alle dem, der ikke ønsker at benytte sig af cloud-tjenesten Office 365.

Microsoft har annonceret den næste version af sin abonnementsfri Office-pakke, der har fået navnet Office 2019.

Det præsenterede Microsoft ved sin Ignite konference i Orlando, USA, hvilket Microsoft skriver i et blogindlæg

Office 2019 udkommer dog ikke i 2019, men i anden halvdel af 2018 og vil indeholde de klassiske Office-programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook sammen med server-versioner af Exchange, Sharepoint og Skype for Business.

Office 2019 udkommer først som en preview-version i starten af 2018, og Office 2019 er som udgangspunkt rettet mod virksomheder, der ikke ønsker at bruge Office 365 med dertilhørende cloud-funktioner.

Læs også: Prøvekørt: Microsoft Teams samler virksomhedens kommunikation og Office 365 på én platform - og du bør teste det

Office 2019 er en mere opdateret version af Office-programmerne end den eksisterende Office 2016 og vil blandt andet indeholde bedre it-management-funktioner og bedre Ink-evner til stylus-brug (eksempelvis til signaturer).

Excel vil få sine vanlige nye formler og grafer til dataanalyse, og PowerPoint får nye animationer til præsentationer, som Office 365-brugere allerede har i dag.

Microsoft vil inden for de næste måneder komme med mere information om Office 2019.

Læs også: Office 365-bekymring: Løsningen er nu så komplet at Microsoft-partnere får alvorlige problemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere