Artikel top billede

Microsoft på vej med abonnementsfri Office-pakke - kommer til næste år

Microsoft har annonceret den næste version af Office-pakken til alle dem, der ikke ønsker at benytte sig af cloud-tjenesten Office 365.

Microsoft har annonceret den næste version af sin abonnementsfri Office-pakke, der har fået navnet Office 2019.

Det præsenterede Microsoft ved sin Ignite konference i Orlando, USA, hvilket Microsoft skriver i et blogindlæg

Office 2019 udkommer dog ikke i 2019, men i anden halvdel af 2018 og vil indeholde de klassiske Office-programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook sammen med server-versioner af Exchange, Sharepoint og Skype for Business.

Office 2019 udkommer først som en preview-version i starten af 2018, og Office 2019 er som udgangspunkt rettet mod virksomheder, der ikke ønsker at bruge Office 365 med dertilhørende cloud-funktioner.

Læs også: Prøvekørt: Microsoft Teams samler virksomhedens kommunikation og Office 365 på én platform - og du bør teste det

Office 2019 er en mere opdateret version af Office-programmerne end den eksisterende Office 2016 og vil blandt andet indeholde bedre it-management-funktioner og bedre Ink-evner til stylus-brug (eksempelvis til signaturer).

Excel vil få sine vanlige nye formler og grafer til dataanalyse, og PowerPoint får nye animationer til præsentationer, som Office 365-brugere allerede har i dag.

Microsoft vil inden for de næste måneder komme med mere information om Office 2019.

Læs også: Office 365-bekymring: Løsningen er nu så komplet at Microsoft-partnere får alvorlige problemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere