Artikel top billede

Microsoft på vej med abonnementsfri Office-pakke - kommer til næste år

Microsoft har annonceret den næste version af Office-pakken til alle dem, der ikke ønsker at benytte sig af cloud-tjenesten Office 365.

Microsoft har annonceret den næste version af sin abonnementsfri Office-pakke, der har fået navnet Office 2019.

Det præsenterede Microsoft ved sin Ignite konference i Orlando, USA, hvilket Microsoft skriver i et blogindlæg

Office 2019 udkommer dog ikke i 2019, men i anden halvdel af 2018 og vil indeholde de klassiske Office-programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook sammen med server-versioner af Exchange, Sharepoint og Skype for Business.

Office 2019 udkommer først som en preview-version i starten af 2018, og Office 2019 er som udgangspunkt rettet mod virksomheder, der ikke ønsker at bruge Office 365 med dertilhørende cloud-funktioner.

Læs også: Prøvekørt: Microsoft Teams samler virksomhedens kommunikation og Office 365 på én platform - og du bør teste det

Office 2019 er en mere opdateret version af Office-programmerne end den eksisterende Office 2016 og vil blandt andet indeholde bedre it-management-funktioner og bedre Ink-evner til stylus-brug (eksempelvis til signaturer).

Excel vil få sine vanlige nye formler og grafer til dataanalyse, og PowerPoint får nye animationer til præsentationer, som Office 365-brugere allerede har i dag.

Microsoft vil inden for de næste måneder komme med mere information om Office 2019.

Læs også: Office 365-bekymring: Løsningen er nu så komplet at Microsoft-partnere får alvorlige problemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere