Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Tidligere IT Factory-direktør fallit igen: Dansk online-supermarked går konkurs efter bare et år.

Den danske iværksætter Lars Munch Johansen startede online-supermarkedet Shobr.com i 2016. Nu er virksomheden erklæret konkurs, og bestyrelsesmedlemmer flygter.

Det danske online-supermarked Shobr.com er gået konkurs bare et år efter stiftelsen.

Det skriver Berlingske Business.

Skifteretten i København erklærede fredag Shobr og selskabet bag virksomheden, Shopall24.com, konkurs, og dermed er iværksætteren Lars Munch Johansen igen i offentlighedens søgelys.

Han er kendt som tidligere medstifter og administrerende direktør i den skandaleramte virksomhed IT Factory, og siden har han fået opmærksomhed for den kontroversielle netbutik Netpris.dk, der sælger tyske varer med tysk moms til danske forbrugere.

Flere bestyrelsesmedlemmer har for nylig forladt Shobr på grund af en ny strategi fra Lars Munch Johansen, der gerne vil ind på det kinesiske marked med vestlige varer.

Blandt andet har Mogens Elsberg forladt posten som bestyrelsesformand.

Læs også: Kender du kun Uber og AirBnB? I Danmark er der over 140 deletjenester - se listen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere