Artikel top billede

Tidligere IT Factory-direktør fallit igen: Dansk online-supermarked går konkurs efter bare et år.

Den danske iværksætter Lars Munch Johansen startede online-supermarkedet Shobr.com i 2016. Nu er virksomheden erklæret konkurs, og bestyrelsesmedlemmer flygter.

Det danske online-supermarked Shobr.com er gået konkurs bare et år efter stiftelsen.

Det skriver Berlingske Business.

Skifteretten i København erklærede fredag Shobr og selskabet bag virksomheden, Shopall24.com, konkurs, og dermed er iværksætteren Lars Munch Johansen igen i offentlighedens søgelys.

Han er kendt som tidligere medstifter og administrerende direktør i den skandaleramte virksomhed IT Factory, og siden har han fået opmærksomhed for den kontroversielle netbutik Netpris.dk, der sælger tyske varer med tysk moms til danske forbrugere.

Flere bestyrelsesmedlemmer har for nylig forladt Shobr på grund af en ny strategi fra Lars Munch Johansen, der gerne vil ind på det kinesiske marked med vestlige varer.

Blandt andet har Mogens Elsberg forladt posten som bestyrelsesformand.

Læs også: Kender du kun Uber og AirBnB? I Danmark er der over 140 deletjenester - se listen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere