Artikel top billede

Havde du en Yahoo-konto i 2013? Så har hackere haft adgang til dine data

Hackerangrebet på Yahoo 2013 var langt værre end først antaget. Ifølge Yahoo selv fik hackerne adgang til alle eksisterende konti.

Hackerangrebet på Yahoo i 2013 gik tilsyneladende ud over langt flere brugere end hidtil antaget.

Faktisk gik det ud over hver eneste Yahoo-bruger.

I en ny udtalelse om angrebet skriver Yahoo nemlig selv, at hackerne i 2013 sandsynligvis fik adgang til alle Yahoo-konti, der eksisterede på daværende tidspunkt. Det vil sige i omegnen af tre milliarder.

”Baseret på en analyse foretaget af eksterne eksperter, vurderer Yahoo, at alle konti, der eksisterede i August 2013, blev ramt,” hedder det i Yahoos opdaterede FAQ om angrebet.

Hackerne har sandsynligvis haft adgang til navne, email-adresser, telefonnumre, fødselsdatoer og kodeord.

Yahoo blev hacket igen allerede i 2014, og de to angreb endte med at koste virksomheden dyrt.

Nyhederne om angrebene kom nemlig frem i 2016 på et tidspunkt, hvor Yahoo skulle sælges til teleselskabet Verizon. Oplysningerne barberede omkring 350 millioner dollars af Yahoos værdi.

Læs også:  Milliarder af brugeres data flyder rundt på nettet: Her er de fem største datalæk i det 21. århundrede
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere