Artikel top billede

Netcompany køber sig ind i Storbritannien: Køber britisk it-virksomhed med 350 ansatte

Det danske it-selskab Netcompany har igen åbnet muldvarpeskindet og har opkøbt britiske Hunter Macdonald og sine 350 ansatte

Sidste år opkøbte Netcompany sig ind på det norske marked med det norske selskab Mesan, og nu sker det samme i Storbritannien.

Netcompany opkøber det britiske selskab. Hunter Macdonald med sine 350 ansatte for et uoplyst beløb.

Det skriver blandt andet Finans.

»I dag er en milepæl i Netcompanys 18-årige historie. Vi går nu ind på det vigtige britiske marked sammen med de dygtigste it-medarbejdere i Storbritannien. Det er helt i tråd med vores ambitiøse vækststrategi og vores succesfulde vækst i Polen og Norge de senere år. På en normal dag ansætter vi en til to medarbejdere hos Netcompany - i dag bliver vi med ét slag 350 flere og dermed en nordeuropæisk virksomhed med hovedsæde i Danmark,« udtaler André Rogaczewski, adm. direktør for Netcompany, til Finans.

Formålet med opkøbet er at få en fod ind i det britiske marked fremfor at skulle bruge flere år på selv at starte en afdeling op.

Hunter Macdonald er en software-virksomhed, der har udviklet løsninger til blandt andet store britiske virksomheder og det offentlige system i Storbritannien. Virksomheden har et stort fokus på cybersikkerhed og infrastruktur.

Hunter Macdonald har allerede i dag 25 store virksomheder i portefølgen.

Netcompanys administrerende direktør, André Rogaczewski, har tidligere oplyst til både Finans og Computerworld, at planen er at foretage et sådant opkøb hvert eneste år for at erobre et nyt land.

Netcompany forventes inden for nogle få år at komme på børsen, og flere medier meldte ud i sommers, at Netcompany allerede var i dialog med flere forskellige banker om processen.

Med opkøbet af Hunter Macdonald er Netcompany oppe på en medarbejderstab på 1750 medarbejdere.

Læs også: Netcompany lander trecifret million-ordre på omstridt system til ATP




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere