Artikel top billede

Microsoft smider laptop-bombe: Lancerer ny og markant kraftigere Surface Book 2

I forbindelse med lanceringen af den nyeste version af Windows 10 lancerer Microsoft også Surface Book 2 med ny og forbedret hardware - nu i to forskellige størrelser.

Microsoft har ved et større event lanceret efterfølgeren til sin avancerede, men også dyre bærbare hybrid-computer, Surface Book.

Navnet bliver Surface Book 2 og kommer nu i to størrelser: En version med en 13,5 tommer skærm og en med en 15 tommer skærm.

Ud over skærmstørrelsen er den ydre forskel minimal. Der er en bedre lukkemekanisme omkring skærmen, der kan omdannes til en tablet,

Den nye Surface Book 2 bliver udstyret med de nyeste processorer fra Intel (Intel Core i 8.generation) enten i form af en dualcore eller quadcore-processor og et nyt indbygget grafikkort fra Nvidia.

Det indbyggede grafikkort er enten en Nvidia GTX 1050 (2 GB) eller GTX 1060 (6GB), og Microsoft selv skriver, at den nye Surface Book 2 grafiske evner er op til fem gange så kraftige som den originale Surface Book og dobbelt så meget som en af de nye Macbook Pro 15-computere.

Specifikationer

Surface Book 2 har stadig evnen til at blive delt i to, en tablet- og en tastatur del, så du kan bruge Surface Book 2 som en tablet. I bunden sidder grafikkort og ekstra batteri, der samlet set giver computeren en batterilevetid på op imod 17 timer.

Den nye Surface Book 2 vil kunne forudbestilles i USA fra november til en pris startende på 1.500 dollars - knap 10.000 kroner før dansk moms og told.

Microsoft kan ikke oplyse en specifik dansk dato, men lover at den kommer til Danmark inden for overskuelig fremtid. Derfor er der heller ikke nogen dansk pris endnu.

Surface Book 2 lanceres i samme omgang som Microsofts næste version af Windows 10: Fall Creator Update, hvor der er fokus på blandt andet VR.

Læs også: Den næste store opdatering til Windows 10 kommer 17. oktober: Her er nyhederne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.