BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Her er listen: Disse leverandører har patches klar til alvorligt sikkerhedshul i wi-fi-netværk

En sårbarhed i den grundlæggende sikkerhedsprotokol betyder, at alle wi-fi-netværk står åbne for hackere. Her kan du se, hvilke store leverandører, der har patches klar.

Et alvorligt sikkerhedshul i WPA2-protokollen, der har beskyttet alle moderne wi-fi-netværk siden 2006, betyder, at hackere kan aflytte trafik mellem brugerens enhed og routeren. På alle wi-fi-netværk.

Du kan læse mere om sagen her: Alvorligt sikkerhedshul opdaget i grundlæggende wi-fi-protokol: Alle wi-fi-forbindelser er usikre

Herunder kan du se, hvilke leverandører, der allerede har patchet sårbarheden – og hvilke der har løsninger på vej.

Apple:
Apple har ifølge AppleInsider patches til sine styresystemer i beta.

Amazon:
Bleeping Computer har forhørt sig hos Amazon og fået følgende svar: ”Vi er i gang med at undersøge, hvilke af vores enheder, der eventuelt indeholder denne sårbarhed, og vi vil udsende de relevante patches”

Cisco:
Cisco har lanceret en såkaldt ”advisory”, hvor man kan se, hvilke Cisco-produkter, der er ramt. Virksomheden arbejder på software-opdateringer, der skal adressere problemet.

Google:
Alle Android-enheder med version 6.0 eller nyere er ramt af sårbarheden. Google er på trapperne med en patch, og Pixel-telefonerne modtager den allerede i november. Det vil sandsynligvis variere en hel del om og hvornår Android-telefoner af andre mærker modtager opdateringen.

Intel:
Intel har lanceret en advisory med links til driver-opdateringer, som du kan finde her.

Microsoft:
Microsoft har udsendt patches til alle understøttede versioner af Windows.

Netgear:
Netgear er allerede klar med opdateringer. Du kan se en liste over ramte Netgear-produkter og opdateringer her.

Ubuntu:
Du kan finde patches til Ubuntu, der adresserer WPA2-sårbarhederne her.

Zyxel: Sårbarheder i wi-fi-protokollen er i sagens natur alvorligt for Zyxel, og adskillige af virksomhedens produkter er ramt. Du kan se hvilke Zyxel-enheder, det drejer sig om her. De relevante opdateringer er ikke klar endnu – de første kommer i november, og de sidste kommer tilsyneladende først i februar 2018.

Du kan finde en længere liste over status fra andre leverandører her.

Læs også: 
Fullrate om alvorlig sårbarhed i wi-fi-sikkerhed: ”Det svarer til, at jeg kan komme ind og sætte mit ethernet-kabel til et lan-stik hos dig.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere