Artikel top billede

Her er listen: Disse leverandører har patches klar til alvorligt sikkerhedshul i wi-fi-netværk

En sårbarhed i den grundlæggende sikkerhedsprotokol betyder, at alle wi-fi-netværk står åbne for hackere. Her kan du se, hvilke store leverandører, der har patches klar.

Et alvorligt sikkerhedshul i WPA2-protokollen, der har beskyttet alle moderne wi-fi-netværk siden 2006, betyder, at hackere kan aflytte trafik mellem brugerens enhed og routeren. På alle wi-fi-netværk.

Du kan læse mere om sagen her: Alvorligt sikkerhedshul opdaget i grundlæggende wi-fi-protokol: Alle wi-fi-forbindelser er usikre

Herunder kan du se, hvilke leverandører, der allerede har patchet sårbarheden – og hvilke der har løsninger på vej.

Apple:
Apple har ifølge AppleInsider patches til sine styresystemer i beta.

Amazon:
Bleeping Computer har forhørt sig hos Amazon og fået følgende svar: ”Vi er i gang med at undersøge, hvilke af vores enheder, der eventuelt indeholder denne sårbarhed, og vi vil udsende de relevante patches”

Cisco:
Cisco har lanceret en såkaldt ”advisory”, hvor man kan se, hvilke Cisco-produkter, der er ramt. Virksomheden arbejder på software-opdateringer, der skal adressere problemet.

Google:
Alle Android-enheder med version 6.0 eller nyere er ramt af sårbarheden. Google er på trapperne med en patch, og Pixel-telefonerne modtager den allerede i november. Det vil sandsynligvis variere en hel del om og hvornår Android-telefoner af andre mærker modtager opdateringen.

Intel:
Intel har lanceret en advisory med links til driver-opdateringer, som du kan finde her.

Microsoft:
Microsoft har udsendt patches til alle understøttede versioner af Windows.

Netgear:
Netgear er allerede klar med opdateringer. Du kan se en liste over ramte Netgear-produkter og opdateringer her.

Ubuntu:
Du kan finde patches til Ubuntu, der adresserer WPA2-sårbarhederne her.

Zyxel: Sårbarheder i wi-fi-protokollen er i sagens natur alvorligt for Zyxel, og adskillige af virksomhedens produkter er ramt. Du kan se hvilke Zyxel-enheder, det drejer sig om her. De relevante opdateringer er ikke klar endnu – de første kommer i november, og de sidste kommer tilsyneladende først i februar 2018.

Du kan finde en længere liste over status fra andre leverandører her.

Læs også: 
Fullrate om alvorlig sårbarhed i wi-fi-sikkerhed: ”Det svarer til, at jeg kan komme ind og sætte mit ethernet-kabel til et lan-stik hos dig.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere