Topnyhed:Nana Bule forlader Microsoft: Her er den nye direktør for Microsoft Danmark

Artikel top billede

Nye priser for .dk-domæner: Nødvendigt at hæve prisen på grund af stigende omkostninger

Det bliver fremover lidt dyrere at eje et .dk-domæne, oplyser DK Hostmaster.

Hvis du ejer et .dk-domæne eller ønsker at erhverve dig et, må du forberede dig på fremover at skulle betale lidt mere for domænenavnet.

Det oplyser DK Hostmaster, der administrerer .dk-domænerne.

Prisen for et .dk-domænenavn stiger den 1. januar 2018 fra 45 kroner til 50 kroner årligt, og selvom det ikke er en voldsom prisstigning, er den nødvendig, lyder det fra DK Hostmaster.

”I rigtig mange år har vi undgået prisstigninger, men generelt stigende omkostninger og behov for et højere investeringsniveau betyder, at det nødvendigt at hæve prisen,” udtaler Jakob Bring Truelsen, administrerende direktør i DK Hostmaster i en pressemeddelelse.

”Havde vi fulgt den almindelige prisudvikling siden 2007, skulle et .dk-domænenavn i dag koste knap 53 kroner. Jeg er meget tilfreds med, at vi er i stand til at holde den nye pris under det niveau.”

Læs også:

Dansker tvinges til at aflevere sine domæner til Tryg Forsikring: "Jeg har aldrig haft tanke på Tryg Forsikring ved brugen af navnet ”Tryg”, men udelukkende som en signalværdi i forhold til mine kunder"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere