Artikel top billede

Nye priser for .dk-domæner: Nødvendigt at hæve prisen på grund af stigende omkostninger

Det bliver fremover lidt dyrere at eje et .dk-domæne, oplyser DK Hostmaster.

Hvis du ejer et .dk-domæne eller ønsker at erhverve dig et, må du forberede dig på fremover at skulle betale lidt mere for domænenavnet.

Det oplyser DK Hostmaster, der administrerer .dk-domænerne.

Prisen for et .dk-domænenavn stiger den 1. januar 2018 fra 45 kroner til 50 kroner årligt, og selvom det ikke er en voldsom prisstigning, er den nødvendig, lyder det fra DK Hostmaster.

”I rigtig mange år har vi undgået prisstigninger, men generelt stigende omkostninger og behov for et højere investeringsniveau betyder, at det nødvendigt at hæve prisen,” udtaler Jakob Bring Truelsen, administrerende direktør i DK Hostmaster i en pressemeddelelse.

”Havde vi fulgt den almindelige prisudvikling siden 2007, skulle et .dk-domænenavn i dag koste knap 53 kroner. Jeg er meget tilfreds med, at vi er i stand til at holde den nye pris under det niveau.”

Læs også:

Dansker tvinges til at aflevere sine domæner til Tryg Forsikring: "Jeg har aldrig haft tanke på Tryg Forsikring ved brugen af navnet ”Tryg”, men udelukkende som en signalværdi i forhold til mine kunder"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere