Artikel top billede

Nye priser for .dk-domæner: Nødvendigt at hæve prisen på grund af stigende omkostninger

Det bliver fremover lidt dyrere at eje et .dk-domæne, oplyser DK Hostmaster.

Hvis du ejer et .dk-domæne eller ønsker at erhverve dig et, må du forberede dig på fremover at skulle betale lidt mere for domænenavnet.

Det oplyser DK Hostmaster, der administrerer .dk-domænerne.

Prisen for et .dk-domænenavn stiger den 1. januar 2018 fra 45 kroner til 50 kroner årligt, og selvom det ikke er en voldsom prisstigning, er den nødvendig, lyder det fra DK Hostmaster.

”I rigtig mange år har vi undgået prisstigninger, men generelt stigende omkostninger og behov for et højere investeringsniveau betyder, at det nødvendigt at hæve prisen,” udtaler Jakob Bring Truelsen, administrerende direktør i DK Hostmaster i en pressemeddelelse.

”Havde vi fulgt den almindelige prisudvikling siden 2007, skulle et .dk-domænenavn i dag koste knap 53 kroner. Jeg er meget tilfreds med, at vi er i stand til at holde den nye pris under det niveau.”

Læs også:

Dansker tvinges til at aflevere sine domæner til Tryg Forsikring: "Jeg har aldrig haft tanke på Tryg Forsikring ved brugen af navnet ”Tryg”, men udelukkende som en signalværdi i forhold til mine kunder"
IT-JOB

Metro Service A/S

IT Business Partner

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Onsite Deskside Support Engineer

Lif Lægemiddelindustriforeningen

IT-supporter

Integris Composites A/S

IT-ansvarlig til Integris Composites
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere