Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Foto: Dan Jensen.

KMD købte sikkerhedsfirmaet Neupart for få år siden - men skiller sig nu af med det igen

KMD ikke længere den rette ejer af Neupart, oplyser KMD, der derfor sælger Neupart.

I juli 2015 købte KMD det danske sikkerhedsselskab Neupart med 13 ansatte. Nu sælger KMD dog Neupart igen.

KMD oplyser, at Neupart bliver et selvstændigt selskab som et led i etableringen af KMD Business - KMD's nye strategiske forretningsenhed på erhvervsmarkedet.

“Neupart er blevet solgt til private investorer med den daglige leder, Jakob Kjestrup Holm Hansen, i spidsen,” skriver KMD i en meddelelse om Neuparts fremtid.

“Vi har som led i etableringen af den nye KMD Business enhed justeret på den strategiske retning af vores erhvervssatsning. Det betyder, at vi har vurderet, at det strategiske match mellem KMD og Neupart ikke længere er optimalt,” udtaler Helle Huss, direktør i KMD Business.

“Vi har været glade for at have Neupart som en del af vores forretning, men fremadrettet er KMD ikke længere den rette ejer af Neupart. Vi har stor tiltro til, at det nye ejerskab med Jakob Kjestrup Holm Hansen i spidsen har de rette forudsætninger for at fortsætte en positiv vækstrejse for Neupart.”

Kunderne følger med Neupart

KMD skriver videre, at Neuparts portefølje af produkter, kunder og partnere følger med over i det nye selskab.

De 12 medarbejdere skifter samtidig arbejdsplads fra KMD til det nye selvstændige selskab. 

De nye ejere af Neupart er ifølge meddelelsen fra KMD en gruppe private investorer, herunder den daglige leder, Jakob Kjestrup Holm Hansen.

Jakob Kjestrup Holm Hansen fortsætter som CEO for det nye selvstændige selskab, lyder det fra KMD.

“Vi har forståelse for, at KMD har valgt at justere den strategiske kurs, og udskillelsen er foregået ganske gnidningsfrit. Jeg og alle medarbejderne ser frem til at fortsætte med at udvikle Neupart. Vi kommer til at styrke vores fokus på at levere enkle og pragmatiske løsninger inden for informationssikkerhed og compliance, som der er et godt potentiale i for vores forretning,” udtaler Jakob Kjestrup Holm Hansen selv.

Læs også:

KMD køber sikkerhedsfirmaet Neupart - her er planen

Kendt dansk sikkerhedsmand forlader KMD: "Jeg kan godt lide at gøre det hele selv"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.