Artikel top billede

Foto: Dan Jensen. (Foto: Dan Jensen)

KMD købte sikkerhedsfirmaet Neupart for få år siden - men skiller sig nu af med det igen

KMD ikke længere den rette ejer af Neupart, oplyser KMD, der derfor sælger Neupart.

I juli 2015 købte KMD det danske sikkerhedsselskab Neupart med 13 ansatte. Nu sælger KMD dog Neupart igen.

KMD oplyser, at Neupart bliver et selvstændigt selskab som et led i etableringen af KMD Business - KMD's nye strategiske forretningsenhed på erhvervsmarkedet.

“Neupart er blevet solgt til private investorer med den daglige leder, Jakob Kjestrup Holm Hansen, i spidsen,” skriver KMD i en meddelelse om Neuparts fremtid.

“Vi har som led i etableringen af den nye KMD Business enhed justeret på den strategiske retning af vores erhvervssatsning. Det betyder, at vi har vurderet, at det strategiske match mellem KMD og Neupart ikke længere er optimalt,” udtaler Helle Huss, direktør i KMD Business.

“Vi har været glade for at have Neupart som en del af vores forretning, men fremadrettet er KMD ikke længere den rette ejer af Neupart. Vi har stor tiltro til, at det nye ejerskab med Jakob Kjestrup Holm Hansen i spidsen har de rette forudsætninger for at fortsætte en positiv vækstrejse for Neupart.”

Kunderne følger med Neupart

KMD skriver videre, at Neuparts portefølje af produkter, kunder og partnere følger med over i det nye selskab.

De 12 medarbejdere skifter samtidig arbejdsplads fra KMD til det nye selvstændige selskab. 

De nye ejere af Neupart er ifølge meddelelsen fra KMD en gruppe private investorer, herunder den daglige leder, Jakob Kjestrup Holm Hansen.

Jakob Kjestrup Holm Hansen fortsætter som CEO for det nye selvstændige selskab, lyder det fra KMD.

“Vi har forståelse for, at KMD har valgt at justere den strategiske kurs, og udskillelsen er foregået ganske gnidningsfrit. Jeg og alle medarbejderne ser frem til at fortsætte med at udvikle Neupart. Vi kommer til at styrke vores fokus på at levere enkle og pragmatiske løsninger inden for informationssikkerhed og compliance, som der er et godt potentiale i for vores forretning,” udtaler Jakob Kjestrup Holm Hansen selv.

Læs også:

KMD køber sikkerhedsfirmaet Neupart - her er planen

Kendt dansk sikkerhedsmand forlader KMD: "Jeg kan godt lide at gøre det hele selv"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere