Artikel top billede

HTC lancerer nye smartphones: Her er HTC U11-telefonerne

HTC har lanceret to nye smartphones i sin U11-serie. Det er den billigste af de to, der er mest interessant.

HTC har netop annonceret to nye HTC-telefoner, HTC U11 Plus og HTC U11 Life.

HTC U11 Plus er en opdateret version af sin allerede gode U11-smartphone, hvor skærmen nu dækker mere af telefonens front - ligesom de fleste andre toptelefoner anno 2017.

Ligeledes er batteriet bliver større, helt op på 3.960 mAh, men ellers er alt det samme.

Den bliver dog som udgangspunkt ikke solgt i Danmark ud over via HTC’s egen webbutik. Det gør derimod HTC’s anden nyhed, HTC U11 Life.

HTC U11 Life er en low-end version af HTC U11 med lidt skrabede specifikationer, men også en betydeligt lavere pris.

HTC U11 kom i glas og metal, hvorimod HTC U11 Life kommer i plastkanter og akryl-plast. Telefonen har en Snapdragon 630-processor og 4GB RAM, 64GB lagerplads samt en almindelig 1.920 x 1.080 pixel-skærm på 5.2 tommer.

Android One

Dertil kommer et 16 megapixel kamera med en blænde på f/2.0, et 2.600 mAh batteri og er vandafvisende.

Den får desuden HTC’s særlige trykfølsomme ramme, så du kan “klemme” din telefon til ekstrafunktioner. Det lyder som en gimmick, men det fungerede godt i vores test af HTC U11.

Læs vores test af HTC U11 her: Test: HTC U 11 er fabelagtig, smuk, hurtig, men oppe imod vilde konkurrenter

HTC U11 Life kommer desuden udstyret med Android One (8.0), en særlig version af Android styret direkte af Google, så HTC har ikke pillet ved softwaren, og den skulle modtage opdateringer ganske hurtigt.

Prisen lyder på 2.500 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere