HTC lancerer nye smartphones: Her er HTC U11-telefonerne

HTC har lanceret to nye smartphones i sin U11-serie. Det er den billigste af de to, der er mest interessant.

HTC har netop annonceret to nye HTC-telefoner, HTC U11 Plus og HTC U11 Life.

HTC U11 Plus er en opdateret version af sin allerede gode U11-smartphone, hvor skærmen nu dækker mere af telefonens front - ligesom de fleste andre toptelefoner anno 2017.

Ligeledes er batteriet bliver større, helt op på 3.960 mAh, men ellers er alt det samme.

Den bliver dog som udgangspunkt ikke solgt i Danmark ud over via HTC’s egen webbutik. Det gør derimod HTC’s anden nyhed, HTC U11 Life.

HTC U11 Life er en low-end version af HTC U11 med lidt skrabede specifikationer, men også en betydeligt lavere pris.

HTC U11 kom i glas og metal, hvorimod HTC U11 Life kommer i plastkanter og akryl-plast. Telefonen har en Snapdragon 630-processor og 4GB RAM, 64GB lagerplads samt en almindelig 1.920 x 1.080 pixel-skærm på 5.2 tommer.

Android One
Dertil kommer et 16 megapixel kamera med en blænde på f/2.0, et 2.600 mAh batteri og er vandafvisende.

Den får desuden HTC’s særlige trykfølsomme ramme, så du kan “klemme” din telefon til ekstrafunktioner. Det lyder som en gimmick, men det fungerede godt i vores test af HTC U11.

Læs vores test af HTC U11 her: Test: HTC U 11 er fabelagtig, smuk, hurtig, men oppe imod vilde konkurrenter

HTC U11 Life kommer desuden udstyret med Android One (8.0), en særlig version af Android styret direkte af Google, så HTC har ikke pillet ved softwaren, og den skulle modtage opdateringer ganske hurtigt.

Prisen lyder på 2.500 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
"Jeg vil selv bestemme, om jeg skal ansætte fem bestemte medarbejdere, eller om mine medarbejdere skal løbe nøgne rundt om bygningen for at nå målsætningerne"
"Jeg vil selv bestemme, om jeg skal ansætte fem bestemte medarbejdere, eller om mine medarbejdere skal løbe nøgen rundt om bygningen for at nå målsætningerne."
Computerworld
Trump kræver pludselig ‘en masse penge’ for at godkende Microsofts køb af TikTok
Præsident Donald Trump siger, at USA skal have ‘en masse penge’, hvis Microsoft skal have grønt lys til at købe kinesiske TikTok. Kina truer med at svare igen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.