Artikel top billede

Fortalt til: Lars Jacobsen

Mennesker i IT
Udgivet 8. november 2017 kl. 09.59

Vi vil være det bedste sportsfirma i verden. Og kun gennem data kan vi skabe det bedste produkt. De sko, som jeg har på lige nu, er 3D printede sko. Så ja, vi kan også printe sko til dig.

Så du kan få de sko, du vil have, også selv om du har store fødder. Og jo mere vi kan tilpasse skoene, jo flere penge kan vi tjene.

Lige nu sælger vi 1,2 millioner par sko om dagen. Sidste år var det en million sæt om dagen. Når vi sælger så meget, så er alle vores processer konstant til revision.

I dag lancerer vi vores app her i USA, som det første land i verden. Du kan købe dine sko lige nu og få dem leveret til dit hotel. Det gør vi, fordi vi tror på, at det, at kannibalisere markedet, er den eneste vej fremad.

Og vi tror også på, at det at have den bedste software er den eneste vej til at lave de bedste produkter.

Kasper Rørsted, CEO i Adidas, fra scenen til Salesforce store Dreamforce-konference i San Francisco


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.