Artikel top billede

Foto: Uffe Weng. (Foto: Uffe WengFotojournalist Uffe WengPhotojournalist Uffe Wengwww.uffeweng.dkGunløgsgade 33, 2. tv.2300 København S.Danmark / Uffe Weng)

Nu sker det: Titusindvis af Plenti-kunder tvinges til at skifte mobilnetværk

Om kort tid rykkes alle Plenti-kunderne fra 3’s netværk til TDC’s netværk. Dermed bliver Plenti-kunderne for alvor TDC-kunder.

De 83.000 mobilkunder, som TDC Group overtog med købet af Plenti, har hidtil anvendt 3’s netværk, men det er snart helt slut.

TDC Group oplyser, at Plenti-kunderne om kort tid vil være overført til TDC’s eget netværk.

“De nuværende Plenti-kunder bliver flyttet over på TDC Groups mobilnet i løbet af december,” skriver selskabet i en pressemeddelse.

Kun lidt mere end to måneder efter, at det blev meddelt, at TDC Group købte Plenti for 74 millioner kroner, har Plenti-stifter Peter Mægbæk samtidig netop annonceret, at han forlader Plenti.

Læs mere om det her: Plenti-stifter Peter Mægbæk færdig som tele-topchef - forlader selskabet

Det bliver i stedet 42-årige Claus Wamsler-Nielsen, der fremover skal stå i spidsen for Plenti. Han kommer fra en stilling hos firmaet Subscrybe og har forinden arbejdet 13 år hos Telmore, oplyser TDC Group.

“Vi skal fortsat knokle for, at vores kunder oplever den bedste kundeservice og de bedste produkter. Den første store opgave forude bliver at flytte vores kunder over på TDC-mobilnettet, så de får den allerbedste oplevelse, når de bruger deres mobil,” udtaler Claus Wamsler-Nielsen.

Claus Wamsler-Nielsen tiltræder som administrerende direktør 17. november.

Læs også:

Plenti-direktør skrev salgspapirer under klokken 07:20 i morges: "Der har været mange scenarier på bordet"

Tre vigtige pointer om TDC's køb af Plenti: Hver mobilkunde har kostet 822 kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere