Artikel top billede

Foto: Uffe Weng.

Nu sker det: Titusindvis af Plenti-kunder tvinges til at skifte mobilnetværk

Om kort tid rykkes alle Plenti-kunderne fra 3’s netværk til TDC’s netværk. Dermed bliver Plenti-kunderne for alvor TDC-kunder.

De 83.000 mobilkunder, som TDC Group overtog med købet af Plenti, har hidtil anvendt 3’s netværk, men det er snart helt slut.

TDC Group oplyser, at Plenti-kunderne om kort tid vil være overført til TDC’s eget netværk.

“De nuværende Plenti-kunder bliver flyttet over på TDC Groups mobilnet i løbet af december,” skriver selskabet i en pressemeddelse.

Kun lidt mere end to måneder efter, at det blev meddelt, at TDC Group købte Plenti for 74 millioner kroner, har Plenti-stifter Peter Mægbæk samtidig netop annonceret, at han forlader Plenti.

Læs mere om det her: Plenti-stifter Peter Mægbæk færdig som tele-topchef - forlader selskabet

Det bliver i stedet 42-årige Claus Wamsler-Nielsen, der fremover skal stå i spidsen for Plenti. Han kommer fra en stilling hos firmaet Subscrybe og har forinden arbejdet 13 år hos Telmore, oplyser TDC Group.

“Vi skal fortsat knokle for, at vores kunder oplever den bedste kundeservice og de bedste produkter. Den første store opgave forude bliver at flytte vores kunder over på TDC-mobilnettet, så de får den allerbedste oplevelse, når de bruger deres mobil,” udtaler Claus Wamsler-Nielsen.

Claus Wamsler-Nielsen tiltræder som administrerende direktør 17. november.

Læs også:

Plenti-direktør skrev salgspapirer under klokken 07:20 i morges: "Der har været mange scenarier på bordet"

Tre vigtige pointer om TDC's køb af Plenti: Hver mobilkunde har kostet 822 kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere