Artikel top billede

600 millioner computere verden over styres nu af Windows 10 - men Microsoft er stadig bagud

Stadigt flere computere kører på Microsofts seneste styresystem, Windows 10 - og det er langt færre end Microsoft oprindeligt havde kalkuleret med.

Microsoft har ramt en ny milepæl med hensyn til Windows 1: Mere end 600 millioner computere kører nu Windows 10.

Det tal inkluderer PC’er, tablets, Xbox One-konsoller, HoloLens, Surface Hub-maskiner og jo: også Windows 10-smartphones.

De seneste tal blev fremvist ved Microsofts årlige generalforsamling onsdag.

Det lyder måske af meget - og det er det også - men det er langt fra, hvad Microsoft selv havde forventet.

Tilbage ved lanceringen af Windows 10 meldte Microsoft ud, at man her regnede med at ramme én milliard Windows 10-enheder i 2018. Og det kommer næppe til at ske.

Dette ved Microsoft godt, for selskabet justerede sine forventninger sidste år. Dog har Microsoft udvidet antallet af Windows 10-maskiner med 100 millioner siden den store Build-konference tilbage i maj måned.

Microsoft har fuldstændig droppet alle planer om, at smartphones skal være med til at øge antallet af Windows 10-enheder på markedet.

Fokus virker i stedet på blandt andet at være rettet mod sine egne HoloLens-briller, der om under en uge kommer til Danmark.

Det kan du læse mere om her: Microsofts futuristiske HoloLens-headset kommer til Danmark

Prøvekørt: Så fantastisk er [b]HoloLens Developer-udgave - vi har prøvet den
[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere