Artikel top billede

Vild bitcoin-handel tvinger amerikansk børs i knæ: Hjemmesiden gik ned, og handelen måtte standses

Den amerikanske børs Chicago Board Options Exchange åbnede søndag for såkaldte bitcoin-futures. Den overvældende interesse fik kursen til at stige 10 procent på to timer, og handelen måtte stoppes flere gange.

Bitcoin-kursen er buldret derudad i den seneste tid, og interessen for krypto-valuta har aldrig været større.

Det kunne mærkes søndag i Chicago, da børsen Chicago Board Options Exchange slog dørene op for handel med de såkaldte bitcoin-futures.

Handelen blev indledt klokken 18 lokal tid, og ifølge CNBC blev hjemmesiden lagt ned flere gang på grund af den enorme interesse. Efter bare to timer var bitcoin-futures steget med 10 procent, og handelen måtte derfor stoppes første gang.

Få timer senere blev der igen lukket ned på grund af vilde udsving og en stigning på 20 procent.

Den digitale valuta er steget kraftigt i de seneste uger, og her til morgen går en bitcoin for 16.592 amerikanske dollars.

Læs også: Bitcoin fortsætter himmelflugten - er nu over 2.000 dollars mere værd end for et døgn siden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere