Artikel top billede

(Foto: Photo by Carlos Muza on Unsplash)

Vild bitcoin-handel tvinger amerikansk børs i knæ: Hjemmesiden gik ned, og handelen måtte standses

Den amerikanske børs Chicago Board Options Exchange åbnede søndag for såkaldte bitcoin-futures. Den overvældende interesse fik kursen til at stige 10 procent på to timer, og handelen måtte stoppes flere gange.

Bitcoin-kursen er buldret derudad i den seneste tid, og interessen for krypto-valuta har aldrig været større.

Det kunne mærkes søndag i Chicago, da børsen Chicago Board Options Exchange slog dørene op for handel med de såkaldte bitcoin-futures.

Handelen blev indledt klokken 18 lokal tid, og ifølge CNBC blev hjemmesiden lagt ned flere gang på grund af den enorme interesse. Efter bare to timer var bitcoin-futures steget med 10 procent, og handelen måtte derfor stoppes første gang.

Få timer senere blev der igen lukket ned på grund af vilde udsving og en stigning på 20 procent.

Den digitale valuta er steget kraftigt i de seneste uger, og her til morgen går en bitcoin for 16.592 amerikanske dollars.

Læs også: Bitcoin fortsætter himmelflugten - er nu over 2.000 dollars mere værd end for et døgn siden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere