Artikel top billede

Afsløres 25. februar: Lækkede fotos viser allerede nu Samsung Galaxy S9

Samsung har meddelt, at den næste Galaxy S-telefon lanceres 25. februar, men lækkede fotos viser allerede nu, hvordan telefonen kommer til at se ud.

25. februar bliver “Store Samsung-dag,” hvor Samsung har inviteret til et stort lancerings-event i forbindelse med Mobile World Congress, hvor de næste Samsung Galaxy-telefoner bliver lanceret.

Navnene bliver uden tvivl Samsung Galaxy S9 og S9+, og de kommer begge til at minde meget om sidste års Samsung Galaxy S8 og S8+.

I hvert fald hvis man tror på de seneste lækkede fotos fra den ellers troværdige lækker Evan Blass hos VentureBeat, der tidligere har fremvist fotos af smartphones længe før lancering.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fotos af de to nye Samsung-modeller ligner til forveksling de to eksisterende S8-modeller, om end med lidt tyndere rammer over og under skærmen.

Det ser også ud til, at der over skærmen sidder et par ekstra kamera-moduler, hvilket kunne tyde på både en mere avanceret ansigtsgenkendelse og muligheden for “portræt-funktion” på selfies.

På venstre side under lydstyrke-knapperne finder du en Bixby-knap, der er dedikeret til Samsungs knap så succesfulde digitale assistent.

Bixby er en af vores største kritikpunkter ved vores gennemgang af Samsung Galaxy S8: Test af Samsung Galaxy S8+: Super lækker smartphone med få, men ærgerlige mangler

VentureBeat fortæller også, at S9’eren kommer med den seneste Exynos-processor, 4GB hukommelse og 64GB lagerplads (med plads til et microSD-kort).

Den større S9+’er vil have en større skærm på 6,2 tommer, mere hukommelse og mere lagerplads.

På invitationen til eventet lægger Samsung også op til, at kameraet er ganske særligt.

Lækkede oplysninger viser da også, at kameraet får en justerbar blænde, hvilket er usædvanligt på smartphones.

Den større S9+-model består af to kamera-moduler.

Er du Samsung-interesseret, kan du således se frem til 25. februar.

Læs også: Test af Samsung Note 8: Fremragende, betagende og kraftfuld smartphone - men den er altså svinedyr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere