Artikel top billede

Afsløres 25. februar: Lækkede fotos viser allerede nu Samsung Galaxy S9

Samsung har meddelt, at den næste Galaxy S-telefon lanceres 25. februar, men lækkede fotos viser allerede nu, hvordan telefonen kommer til at se ud.

25. februar bliver “Store Samsung-dag,” hvor Samsung har inviteret til et stort lancerings-event i forbindelse med Mobile World Congress, hvor de næste Samsung Galaxy-telefoner bliver lanceret.

Navnene bliver uden tvivl Samsung Galaxy S9 og S9+, og de kommer begge til at minde meget om sidste års Samsung Galaxy S8 og S8+.

I hvert fald hvis man tror på de seneste lækkede fotos fra den ellers troværdige lækker Evan Blass hos VentureBeat, der tidligere har fremvist fotos af smartphones længe før lancering.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fotos af de to nye Samsung-modeller ligner til forveksling de to eksisterende S8-modeller, om end med lidt tyndere rammer over og under skærmen.

Det ser også ud til, at der over skærmen sidder et par ekstra kamera-moduler, hvilket kunne tyde på både en mere avanceret ansigtsgenkendelse og muligheden for “portræt-funktion” på selfies.

På venstre side under lydstyrke-knapperne finder du en Bixby-knap, der er dedikeret til Samsungs knap så succesfulde digitale assistent.

Bixby er en af vores største kritikpunkter ved vores gennemgang af Samsung Galaxy S8: Test af Samsung Galaxy S8+: Super lækker smartphone med få, men ærgerlige mangler

VentureBeat fortæller også, at S9’eren kommer med den seneste Exynos-processor, 4GB hukommelse og 64GB lagerplads (med plads til et microSD-kort).

Den større S9+’er vil have en større skærm på 6,2 tommer, mere hukommelse og mere lagerplads.

På invitationen til eventet lægger Samsung også op til, at kameraet er ganske særligt.

Lækkede oplysninger viser da også, at kameraet får en justerbar blænde, hvilket er usædvanligt på smartphones.

Den større S9+-model består af to kamera-moduler.

Er du Samsung-interesseret, kan du således se frem til 25. februar.

Læs også: Test af Samsung Note 8: Fremragende, betagende og kraftfuld smartphone - men den er altså svinedyr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere