Artikel top billede

Telenor henter flere kunder og sender indtjeningen i vejret med 189 millioner kroner

Telenor tjener flere penge og henter tusindvis af nye kunder. Derfor opskrives værdien af den danske forretning med lige knap en milliard kroner.

Telenors øger i fjerde kvartal sin indtjening med 189 millioner kroner, hvilket er en fremgang på 40 procent sammenlignet med 2016, og samtidig tiltrækker virksomheden flere kunder.

Telenor har en fremgang på 1.000 kunder i kvartalet, og oplever samtidig en kundetilgang på 6.000 kunder for hele året.

Regnskabet betyder desuden, at Telenor Group vælger at opskrive værdien af den danske forretningen med knap en milliard danske kroner.

"Jeg er meget tilfreds med den udvikling, som vores forretning er inde i. Vores EBITDA-indtjening stiger med ca. 40 pct. i år, og vi begynder at se effekten af vores strategi og de effektiviserings- og digitaliserings tiltag, som vi har igangsat de senere år. Vi formår at øge vores omsætning og samtidig opretholder en sund og stabil kundebase, hvilket bekræfter, at vi er på rette vej," siger administrerende direktør i Telenor Danmark, Jesper Hansen ifølge en pressemeddelelse.

Vil satse på bredbåndsmarkedet

Til Berlingske oplyser Jesper Hansen desuden, at Telenor nu vil skrue bissen på bredsbåndmarkedet, hvor selskaber som Hiper og Waoo i forvejen forsøger at udfordre TDC med en aggressiv prisstrategi.

"Telenor melder sig kampklar til at levere bredbånd til de danske husstande. Vi har været en smule ude af markedet i en tid men melder os nu ind igen og har derfor lige skullet starte knallerten op. Vi er ikke kun et mobilselskab men også et fastnetselskab med fantastisk gode bredbåndsprodukter på hylden," siger Jesper Hansen til Berlingske.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere