Artikel top billede

Telenor henter flere kunder og sender indtjeningen i vejret med 189 millioner kroner

Telenor tjener flere penge og henter tusindvis af nye kunder. Derfor opskrives værdien af den danske forretning med lige knap en milliard kroner.

Telenors øger i fjerde kvartal sin indtjening med 189 millioner kroner, hvilket er en fremgang på 40 procent sammenlignet med 2016, og samtidig tiltrækker virksomheden flere kunder.

Telenor har en fremgang på 1.000 kunder i kvartalet, og oplever samtidig en kundetilgang på 6.000 kunder for hele året.

Regnskabet betyder desuden, at Telenor Group vælger at opskrive værdien af den danske forretningen med knap en milliard danske kroner.

"Jeg er meget tilfreds med den udvikling, som vores forretning er inde i. Vores EBITDA-indtjening stiger med ca. 40 pct. i år, og vi begynder at se effekten af vores strategi og de effektiviserings- og digitaliserings tiltag, som vi har igangsat de senere år. Vi formår at øge vores omsætning og samtidig opretholder en sund og stabil kundebase, hvilket bekræfter, at vi er på rette vej," siger administrerende direktør i Telenor Danmark, Jesper Hansen ifølge en pressemeddelelse.

Vil satse på bredbåndsmarkedet

Til Berlingske oplyser Jesper Hansen desuden, at Telenor nu vil skrue bissen på bredsbåndmarkedet, hvor selskaber som Hiper og Waoo i forvejen forsøger at udfordre TDC med en aggressiv prisstrategi.

"Telenor melder sig kampklar til at levere bredbånd til de danske husstande. Vi har været en smule ude af markedet i en tid men melder os nu ind igen og har derfor lige skullet starte knallerten op. Vi er ikke kun et mobilselskab men også et fastnetselskab med fantastisk gode bredbåndsprodukter på hylden," siger Jesper Hansen til Berlingske.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere