Artikel top billede

Facebook søger medarbejdere til kæmpe-datacenter i Odense - se de ledige stillinger her

Facebook søger nye medarbejdere til selskabets kæmpedata-center i Odense, der efter planen skal åbne i 2020. Se her, om du kan komme i betragtning.

Facebook er begyndt at lede efter kompetente medarbejdere, der skal indgå i staben i selskabets nye datacenter i Odense.

Datacenteret skal efter planen åbne i 2020. Det kommer til at bestå af to bygninger på i alt 56.500 kvadratmeter.

Datacenteret er det blot tredje, som Facebook bygger uden for USA. De to andre findes i Luleå i Sverige samt i Clonee i Irland.

Facebook søger blandt andet en såkaldt ‘mechanical specialist’ til det kommende drifts-hold, som skal varetage den daglige drift af det store datacenter.

Denne ‘mekaniske specialist’ får ansvaret for at overvåge og passe de mange installationer i datacenteret.

Skal man komme i betragtning, skal man have erfaring i ‘diverse teknologier som for eksempel fordampningskøling, vand-distribution og systemer til brand-bekæmpelse,” lyder det fra Facebook.

Desuden skal man have ‘erfaring med at bygge automatiserings-systemer og elektriske systemer,” hedder det.

Chef for bygningen

Facebook søger også en bygnings-chef - en ‘chief building engineer’ - der får ansvaret for at lede og fordele arbejdet samt at uddanne medarbejdere, sikre at sikkerheds-regler bliver overholdt, afrapportering, kvalitetssikring, inspektion af bygninger og systemer og andre ledelsesmæssige ting.

For at komme i betragtning skal man som minimum have tre års erfaring fra en ‘critical facilities operations.’

Facebook foretrækker kandidater med mindst fem års erfaring fra et datacenter, lyder det fra selskabet.

Data center controls engineer

Selskabet søger hertil en såkaldt CTS-teknikker ('data center controls engineer'), som får ansvaret for at kvalitetssikre og håndtere bygnings-systemet, det såkaldte Building Management System (BMS).

Blandt opgaverne vil blandt andet være diagnosticering og reparation af ‘fejl i komplekse kontrolsystemer.’

Det kræver ifølge Facebook “udvidet kendskab til en vifte af elektroniske og digitale kontrol-systemer og evnen til at teste og skrive modifikationer i forskellige software-sprog.’

Data center engineer

På listen er også en datacenter-tekniker (‘data center engineer’).

Her skal man ‘nyde at arbejde i et hurtigt miljø, hvor fleksibilitet vil være nøglen til succes,” skriver Facebook.

Production operations manager

Facebook har også opslået en stilling som ‘production operations manager,’ som bliver ansvarlig for at håndtere og drifte og passe serverdriften i det store datacenter.

“Det inkluderer ansvaret for oppetid, driftsmaksimering, løsning af systemiske tekniske problemer og reparationer over hele datacenteret,” lyder det fra Facebook.

For at komme i betragning, skal man have mindst fire års erfaring fra en teknisk drifts-stilling i et datacenter, ligesom man skal være ‘komfortabel med Linux-support og hardware-support i et internet-miljø,’ lyder det.

Desuden skal man have kendskab til Python og SQL og flere andre tekniske områder.

Du finder Facebooks job-opslag på de åbne stillinger til datacenteret i Odense ved at klikke her (sender dig til It-jobbank).

Computerworld var i november på besøg på byggegrunden. Du kan se billeder fra dette besøg her: Så langt er Facebook kommet med Odense-datacenter - tag med på besøg




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere





Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her

Der er en masse ledige stillinger derude, og vi har udvalgt 10 it-stillinger fra hele landet, som du kan søge her og nu.

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge nu
Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu
På udkig efter nyt job? Vi har fundet 10 ledige stillinger til dig
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger til dig - søg dem lige her

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu