Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Dansk fiberselskab tjener millioner: Der er gode penge i at levere infrastruktur

Overskuddet er vokset fra 19 millioner kroner til 33 millioner kroner hos fiberselskabet Nianet.

Det er en gode penge i at være en infrastruktur-forretning.

Sådan lyder budskabet fra Rasmus Helmich, administrerende direktør for det danske fiberselskab Nianet, i Børsen efter, at selskabet har præsenteret sit 2017-regnskab.

Et regnskab der viser en omsætning, der vokser fra 345 millioner om året til 367 millioner, mens virksomhedens overskud er gået fra 19 millioner kroner til 33 millioner.

Rasmus Helmich mener, at en del af forklaringen på Nianets succes skyldes, at det moderne mennesker i dag er afhængig af en stabil adgang til internettet.

"Indholdet og måden, hvorpå vi alle sammen bruger internettet - det skifter ofte. Så kommer der cloud-tjenester, og så skifter man fra flow-tv til on-demand-tv, og så kommer der noget nyt og noget andet. Men fælles for det hele er, at vi skal bruge masser af båndbredde - vi skal bruge den alle steder - og vi skal bruge båndbredde, der er stabil og velfungerende og til at stole på. Hvad vi så bruger den til - det kan være ligegyldigt," siger han til Børsen.

Derfor vurderer Nianet-chefen også, at det kan vise sig at være en rigtig god ide, hvis TDC - som selskabets nye ejere har stillet i udsigt - i stigende grad vælger at satse på at leje infrastruktur ud til at andre selskaber.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere