Artikel top billede

Stor efterspørgsel efter it-arkitekter over hele landet: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Der er tårnhøj efterspørgsel efter dygtige it-arkitekter, og der er masser af spændende muligheder for at lande et rigtigt interessant job. Her har du 10 it-arkitekt-job, der er ledige lige nu.

It-arkitektur kan spænde vidt og bredt. Og det kan være vanskeligt at sætte en finger på, hvad en it-arkitekt konkret laver.

Herunder finder du 10 bud på danske virksomheder i hele landet, der søger arbejdskraft indenfor it-arkitektur-området.

Unik søger en visionær it-arkitekt til R&D-funktion, Vejle (15.marts)

Du vil hellere læse PSD2-direktivet om robotteknologi, React, Git og GDPR end du vil læse en krimi.

Du ved, hvad der rører sig – også i afkrogene af teknologiens verden. Du kan læse trends, og du kan gennemskue, hvad Unik skal bide mærke i og kan få gavn af. Du kan lide at være selvkørende, men du trives også i sociale strukturer.

Læs mere her

Sundhedsdatastyrelsen søger en it-arkitekt til den nationale serviceplatform, København (1.april)

Du bliver en del af vores arkitekturenhed med 10 enterprise- og løsningsarkitekter.

Enheden indgår i Sundhedsdatastyrelsens afdeling for Udvikling, Strategi og Arkitektur, hvor du kommer til at indgå i et tværfagligt team der står for drift og udvikling af den nationale serviceplatform.

Du vil til hverdag have tæt dialog med engagerede it-projektledere, arkitekter og sundhedsfaglige specialister fra både Sundhedsdatastyrelsen og andre dele af sundhedsvæsenet.  

Læs mere her

Systematic søger ambitiøse it-arkitekter til Systematic Consulting, København (14.marts)

Som løsningsarkitekt i Systematic vil du få en vigtig rolle i arbejdet med at udvikle velfungerende it-løsninger til spændende offentlige og private kunder.

Du forstår kundens behov og kan omsætte det til implementérbare løsninger. Du har lyst til at arbejde tæt sammen med og ofte hos vores kunder.

Du bliver en del af Systematic Consulting i København, hvor vi er en velfungerende enhed på 50 personer.

Læs mere om jobbet her

Hofor søger en erfaren ot-arkitekt, København (9.marts)

Som it-teknologiarkitekt i HOFOR får du ansvaret for at sikre et teknisk arkitekturdesign, der lever op til de non-funktionelle krav som forretningen stiller til skalering, pålidelighed, performance og sikkerhed.

Du kommer til at sikre, at nye løsninger passer ind i den besluttede infrastruktur.

Du skal derfor være dygtig til, i samarbejde med vores it-sikkerhedseksperter, at designe såvel den centrale som den decentrale infrastruktur.

Interesseret? Læs mere om stillingen her

Arla is seeking for a senior enterprise architect, Aarhus (28.marts)

Your track record covers solid experience with SAP products in adminstrative domains such as HR, Finance or Procurement. Your professional background includes application design with different technologies and you are familiar with dealing with topics like information security, process design, application architecture and data modelling.

You have a strong, value stream based process understanding, combined with analytical capacity which allow you to define architecture that meets strategy and busines needs.

Read more about the job her

SKAT søger løsningsarkitekter til den kommende Udvikling- og Forenklingsstyrelse, København (12.marts)

Brænder du for at levere resultater og bidrage til nogle af Danmarks største og vigtigste offentlige digitale projekter, hvor kravene til nye løsninger bliver styret ud fra forretningsområdernes behov?

Så har du hér mulighed for at indgå i et højt kvalificeret arkitekturteam, som har fokus på at levere konkrete resultater med langsigtet, strategisk værdi.

Du skal arbejde i et it-fagligt stærkt udviklingskontor, hvor den langsigtede strategiske udvikling udspringer af den praktiske erfaring fra opgaver.

Med en central placering i forandringsprojekter, specificerer vi innovative løsninger til understøttelse og effektivisering af forretning og it-drift.

Læs mere om jobbet her

KMD søger en kundeorienteret senior BI-arkitekt, Ballerup, Aalborg og Aarhus (12.marts)

Du bliver en del af en erfaren og kompetent organisation, hvor fokus er at levere værdiskabende og innovative BI-løsninger til både det offentlige og private marked.

Dette sker i højt performende projektteams, hvor projektleder, arkitekter, forretningsspecialister, BI-konsulenter og udviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer i både nye og eksisterende løsninger.

Vi ønsker en profil, der befinder sig godt i komplekse dynamiske projekter, trives med kundekontakt og er i besiddelse af det berømte konsulent DNA – det er afgørende, at du brænder for Business Intelligence og det at omsætte data til konkret beslutningsstøtte.

Interesseret? Læs mere om jobbet her

Hesehus søger en frontend-arkitekt, Odense (17.marts)

Som frontendarkitekt bliver du en del af arkitektteamet, og får ansvar for at sætte retningen for frontendudviklingen i Hesehus.

Du kommer til at arbejde målrettet med specifikation, implementering og videreudvikling af e-handelsløsninger på nogle af landes mest spændende og ambitiøse kunder.

Du vil som frontendarkitekt være med til at tegne arkitekturen for vores løsninger og sikre at komplekse flows implementeres optimalt.

Du kan forvente en udfordrende og varieret hverdag, hvor din tekniske viden og sparring til fulde bliver sat i spil.

Læs mere om jobbet her

SDC søger en it-arkitekt/udvikler til Workplace Services, Ballerup (19.marts)

Vil du være med til at drive og videreudvikle vores Workplace Services i SDC? Og vil du være en del af driftsafdelingen, som er ansvarlig for SDC's kunders it-systemer?

Som Arkitekt i Workplace Services får du en central rolle med bl.a. at bidrage til workplacearkitektur for vores leverancer, samt bidrage ved både 2nd level fejlsøgning, løsning af incidents og problems for Workplace-leverancer i tæt samarbejde med eksterne leverandører, vores interne it og forretningen.

Læs mere om jobbet her.

Det Danske Klasselotteri søger en Oracle-udvikler/arkitekt, SOA, .NET/C#, København (18.marts)

Du er en database-sql-soa-nørd, som kan hjælpe os med at transformere nuværende systemer.

Opgaven vil som udgangspunkt bestå i at levere data fra Oracle og foretage analyse af nuværende datastrukturer samt medvirke til planlægning og udformning af nye.

Miljøet vi udvikler er .net/c#-baseret, og det vil derfor være afgørende, at du har kendskab til denne teknologi samt webservices, rest-interfaces mv. Nice-to-have er viden om delphi, esb-systemer, dynamics crm og evt. umbraco.

Læs mere om jobbet her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu