Artikel top billede

Apple klar med iOS 11.3 iPhone inden for en måned: Se her hvad du kan forvente

Apple er på vej med næste opdatering af iOS. Selskabet har netop frigivet beta 4 til udviklere og beta-testere. Se hvad du kan vente her.

Apple er i fuld gang med at forberede den næste store opdatering af styresystemet iOS, nemlig iOS 11.3.

Selskabet er netop begyndt at frigive beta-versioner af den nye version til udviklere og beta-testere, der nu skal i gang med at gennemgå og teskøre de nye features og funktioner, inden de bliver udsendt til masserne.

Det ser ud til, at iOS 11.3 kommer til at indeholde en række ‘pretty cool features,’ lyder det fra vores amerikanske nyhedsbureau, der har kigget nærmere på iOS 11.3.

De tæller blandt andet en ny funktion til at sætte skub i ydelsen på iPhones med gamle batterier.

Det er tidligere kommet frem, at en funktion i iPhones sænkede ydelsen i takt med, at batteriet blev slidt, hvilket fik de kritiske røster til at rejse sig.

Det kan du læse mere om her: Med ny iOS-opdatering vil du selv kunne slå udskældt batterifunktion fra på din iPhone

Med en ny funktion i iOS 11.3 vil brugeren få mulighed for dels at følge med i batteriets tilstand, dels omgående at kunne se, om batteriet får chippen til at drosle ned.

Og hvis det er tilfældet, vil du kunne slukke for neddroslings-funktionen, så telefonen fortsætter med sædvanlig ydelsesevne - men altså nedsat batterilevetid.

Denne nye switch vil med iOS 11.3 kunne anvendes i iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

iCloud Messages

Ifølge vores amerikanske nyhedsbureau kan iOS 11.3 meget vel komme til at indeholde iCloud Messages.

Den første beta-version til udviklerne indeholder muligheden for at få adgang til messages via iCloud, hvor alle messages vil blive lagret, hvilket jo vil frigive plads på selve enheden og samtidig sørge for, at messages på iOS og MacOS altid er synkroniseret.

ARKit 1.5

Apple er også på vej med ARKit 1.5 i iOS 11.3.

Med opgraderingen af AR-funktionen i iOS 11.3 vil ARKit kunne ‘genkende og placere virtuelle objekter på vertikale falder som døre og vægge,” hedder det.

Hertil kommer nye animojis til iPhone X, den nye Safaro 11.1 samt en række sundheds-app, der kan indsamle data om dit helbred og præsentere din sundheds-tilstand på et enkelt skærmbillede.

Hvornår?

Det store spørgsmål er nu, hvornår vi vil se iOS 11.3 i færdig udgave. Apple kommer sjældent med specifikke datoer, og det har selskabet da heller ikke gjort denne gang.

Det nærmeste, vi er kommet, er Apples melding om, at iOS 11.3 vil blive udsendt i løbet af foråret.

Indtil videre har selskabet udsendt tre beta-versioner af iOS 11.3. Vores amerikanske nyhedsbureau forventer, at der vil komme mindst to yderligere beta-versioner, da denne seneste beta indeholder mange nye features.

Derfor er det bedste bud indtil videre, at iOS 11.3 vil blive udsendt i slutningen af marts eller begyndelsen af april, vurderer vores nyhedsbureau.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere