Artikel top billede

Dansk virksomhed blev kastet ud i 24 dramatiske timer efter Facebooks overvågningsskandale: "Flere gange i løbet af torsdagen frygtede vi, at det ville få store produktmæssige konsekvenser for os"

Det var nogle nervepirrende timer for den danske social media-virksomhed Falcon.io, da Facebook for en uge siden annoncerede en række omfattende api-ændringer. Læs her historien om, hvordan virksomheden slap fra omvæltningerne med skindet på næsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs beretningen om, hvad Falcon.io gjorde de første nervepirrende timer efter, at Facebook onsdag aften foretog en række dramatiske api-ændringer
  • Falcon.io slap relativt nådigt fra api-ændringerne. Få svaret på, hvad ændringer har betydet for virksomheden.
  • Få Mikael Lembergs vurdering af, hvad Facebook kommer til at gøre fremadrettet
854
4:30 min
”Flere gange i løbet af torsdagen frygtede vi, at det ville få store produktmæssige konsekvenser for os.”

Det fortæller Mikael Lemberg, chef for product ecosystem hos den danske virksomhed Falcon.io om de første nervepirrende timer, efter Facebook onsdag aften i sidste uge lavede en række dramatiske ændringer af virksomhedens api’er.

Falcon.io udvikler et styringsværktøj til Facebook og andre sociale medier og er i dag en hurtigtvoksende succes på den danske startup-scene.

Hurtigtvoksende it-succes
Falcon.io har i dag mere end 250 medarbejdere, og ifølge Computerworlds liste over Danmarks 50 mest værdifulde it-sucesser er virksomheden i dag 800 millioner kroner værd.

En succes, der i høj grad kan tilskrives virksomhedens produkter, der blandt andet er afhængige af, at de kan tilgå Facebooks tjenester via api’er.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Justitsministeren overdænges med kritikpunkter til kontroversielt udkast til nye logningsregler: "Der er al for meget overvågning af uskyldige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Max Schrems: Facebook forsøger med smart fidus at omgå GDPR i Europa

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Hackergruppen REvil er lukket ned: Men vi kan forvente at hackerne dukker op igen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Har du et af disse job, behøver du ikke sende ansøgninger: "De fleste af kandidaterne forventer en løn på mellem 60.000 og 65.000 kroner"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Et år er gået siden Jack Mas skæbnesvangre kritik af myndighederne: Alibaba har oplevet det største værditab i verden