Artikel top billede

(Foto: Photo by William Iven on Unsplash)

Dansk virksomhed blev kastet ud i 24 dramatiske timer efter Facebooks overvågningsskandale: "Flere gange i løbet af torsdagen frygtede vi, at det ville få store produktmæssige konsekvenser for os"

Det var nogle nervepirrende timer for den danske social media-virksomhed Falcon.io, da Facebook for en uge siden annoncerede en række omfattende api-ændringer. Læs her historien om, hvordan virksomheden slap fra omvæltningerne med skindet på næsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs beretningen om, hvad Falcon.io gjorde de første nervepirrende timer efter, at Facebook onsdag aften foretog en række dramatiske api-ændringer
  • Falcon.io slap relativt nådigt fra api-ændringerne. Få svaret på, hvad ændringer har betydet for virksomheden.
  • Få Mikael Lembergs vurdering af, hvad Facebook kommer til at gøre fremadrettet
854
4:30 min
”Flere gange i løbet af torsdagen frygtede vi, at det ville få store produktmæssige konsekvenser for os.”

Det fortæller Mikael Lemberg, chef for product ecosystem hos den danske virksomhed Falcon.io om de første nervepirrende timer, efter Facebook onsdag aften i sidste uge lavede en række dramatiske ændringer af virksomhedens api’er.

Falcon.io udvikler et styringsværktøj til Facebook og andre sociale medier og er i dag en hurtigtvoksende succes på den danske startup-scene.

Hurtigtvoksende it-succes
Falcon.io har i dag mere end 250 medarbejdere, og ifølge Computerworlds liste over Danmarks 50 mest værdifulde it-sucesser er virksomheden i dag 800 millioner kroner værd.

En succes, der i høj grad kan tilskrives virksomhedens produkter, der blandt andet er afhængige af, at de kan tilgå Facebooks tjenester via api’er.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter