Artikel top billede

Kan André Rogaczewskis nye it-manifest flytte Danmark i den rigtige retning?: ”Jeg håber, at vi vil se alle typer virksomheder tilslutte sig bevægelsen"

Interview: Netcompany-direktør André Rogaczewski krydser fingre for, at alle typer danske virksomheder vil tilslutte sig hans 'digitale dogme'-bevægelse og forpligte sig til at opkvalificere medarbejdere til en it-fremtid. "Vi skal sikre, at folk formår at flytte sig fagligt, før deres job forsvinder," siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • André Rogaczewski forklarer hvorfor Netcompany har stillet sig i spidsen for bevægelsen "digital dogme"
  • Få forklaringen på hvorfor danske virksomheder skal gøre op med ekspertrolle-kulturen
  • Få indsigt i hvordan Netcompany vil opkvalificere medarbejderne digitalt
1.068
5:30 min
Det er uholdbart, hvis det i en moderne virksomhed kun er et mindretal af medarbejderstaben, der besidder de digitale kompetencer.

For næsten uanset hvilken type virksomhed, du i dag driver, så vil den digitale del af forretningen uundgåeligt blive virksomhedens hjertekule i fremtiden, mener Netcompany-stifteren André Rogaczewski.

”Det går ikke, at flertallet af medarbejderne i en virksomhed sidder og tænker, at det er fint, at vi har fire eller fem medarbejdere nede i maskinrummet, der forstår, hvordan det virker. Nej, nej nej, der er mange flere af jer, der skal have digital forståelse,” lyder hans opsang.

Denne digitale udvikling er årsagen til, at André Rogaczewski og Netcompany har stillet sig i front for en ny såkaldt digital dogme-bevægelse, der skal sikre, at medarbejderne i de danske virksomheder er rustet til forandringerne på fremtidens arbejdsmarked.

Det kan du læse mere om her: Skal du med på det nye 'digitale dogme'? Sådan vil Netcompany og TDC løse den store mangel på dygtige it-folk

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

HP udsender advarsel om sikkerhedshuller i 150 printermodeller - patch nu

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nordens største hotelkæde lammet af omfattende cyberangreb

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Den danske it-veteran Erik Kaae har fået nyt job: Får global direktørpost i hollandsk Dynamics-kæmpe

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

En ud af 46 indbyggere i Horsens har oplevet databrud: Men it-chefen er ikke bekymret: "Jeg ville være mere foruroliget hvis vi ingen anmeldelser havde"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nytiltrådt AWS-topchef: "Det er afgørende, at virksomheder ved hvem, der har adgang til deres data"