Artikel top billede

Kan André Rogaczewskis nye it-manifest flytte Danmark i den rigtige retning?: ”Jeg håber, at vi vil se alle typer virksomheder tilslutte sig bevægelsen"

Interview: Netcompany-direktør André Rogaczewski krydser fingre for, at alle typer danske virksomheder vil tilslutte sig hans 'digitale dogme'-bevægelse og forpligte sig til at opkvalificere medarbejdere til en it-fremtid. "Vi skal sikre, at folk formår at flytte sig fagligt, før deres job forsvinder," siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • André Rogaczewski forklarer hvorfor Netcompany har stillet sig i spidsen for bevægelsen "digital dogme"
  • Få forklaringen på hvorfor danske virksomheder skal gøre op med ekspertrolle-kulturen
  • Få indsigt i hvordan Netcompany vil opkvalificere medarbejderne digitalt
1.068
5:30 min
Det er uholdbart, hvis det i en moderne virksomhed kun er et mindretal af medarbejderstaben, der besidder de digitale kompetencer.

For næsten uanset hvilken type virksomhed, du i dag driver, så vil den digitale del af forretningen uundgåeligt blive virksomhedens hjertekule i fremtiden, mener Netcompany-stifteren André Rogaczewski.

”Det går ikke, at flertallet af medarbejderne i en virksomhed sidder og tænker, at det er fint, at vi har fire eller fem medarbejdere nede i maskinrummet, der forstår, hvordan det virker. Nej, nej nej, der er mange flere af jer, der skal have digital forståelse,” lyder hans opsang.

Denne digitale udvikling er årsagen til, at André Rogaczewski og Netcompany har stillet sig i front for en ny såkaldt digital dogme-bevægelse, der skal sikre, at medarbejderne i de danske virksomheder er rustet til forandringerne på fremtidens arbejdsmarked.

Det kan du læse mere om her: Skal du med på det nye 'digitale dogme'? Sådan vil Netcompany og TDC løse den store mangel på dygtige it-folk

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Andreas Hansen har kun været på sin arbejdsplads to gange siden sommer: Hver anden it-ansat vil gerne arbejde fuld tid hjemmefra

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Justitsministeren overdænges med kritikpunkter til kontroversielt udkast til nye logningsregler: "Der er al for meget overvågning af uskyldige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Max Schrems: Facebook forsøger med smart fidus at omgå GDPR i Europa

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Hackergruppen REvil er lukket ned: Men vi kan forvente at hackerne dukker op igen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Har du et af disse job, behøver du ikke sende ansøgninger: "De fleste af kandidaterne forventer en løn på mellem 60.000 og 65.000 kroner"