Artikel top billede

Mogens Bransholm stopper som topchef i Conscia - it-veteran tager over

Mogens Bransholm er i al stilhed stoppet som topchef i kæmpesuccessen Conscia efter 10 år - men bliver i selskabet.

Mogens Bransholm er i al stilfærdighed stoppet som topchef i Conscia efter 10 år som selskabets øverste mand.

I en diskret meddelelse på selskabets website, meddeler Conscia, at Mogens Bransholm for et par uger siden fratrådste til fordel for veteranen Claus Thorsgaard, der kommer en stilling som salgschef i Deltek. Han har tidligere været topchef i Ementor og Maconomy.

Maconomy blev i 2010 solgt til Deltek, og her fulgte Claus Thorsgaard med i handlen.

Det kan du læse mere om her: Sluthandel: Amerikanere køber danske Maconomy

“Markedet udvikler sig hele tiden, og vores samarbejdspartner Cisco er i fuld gang med en transformation mod i langt højere grad at være en softwarevirksomhed. Claus Thorsgaard har kompetencer og mange års erfaring med dette, som vi glæder os til at få i spil,” lyder det fra Concias bestyrelsesformand, Mogens Elsberg.

Conscia har med Mogens Bransholm - der tidligere har været dansk landechef for Cisco - været en af de helt store successer i den danske it-branche.

Selskabet har siden etableringen i 2003 satset entydigt på netværksteknologi fra Cisco og har haft forrygende vækst med fleredobling af omsætning og massiv udvidelse af medarbejderstaben.

Alene det seneste år er medarbejderstaben vokset fra 150 til 350 mand.

Selskabet er i dag tilstede i Danmark, Sverige, Norge og Holland, og Mogens Bransholm overlod i 2016 ansvaret for den danske forretning til Peter Rafn for istedet at fokusere på at udvikle forretningen uden for Danmark.

Selskabet ejes af kapitalfonden Axcel, der i 2015 købte 80 procent af aktierne for mere end en halv milliard kroner.

Det kan du læse mere om her: Kapitalfond bliver hovedaktionær i Conscia - lægger mere end halv milliard kroner for fuld kontrol

Selskabet har tidligere fastlagt et mål om at runde en milliard kroner i omsætning inden 2020. Selskabet omsatte i fjor for 759 millioner kroner og landede et overskud på 69 millioner kroner.

Læs også:

Dansk it-firma tjener kassen: Har overskud på en million kroner - per ansat

Efter 10 år med rasende vækst i Conscia: Nu skal vi lige sunde os lidt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere