Mogens Bransholm stopper som topchef i Conscia - it-veteran tager over

Mogens Bransholm er i al stilhed stoppet som topchef i kæmpesuccessen Conscia efter 10 år - men bliver i selskabet.

Mogens Bransholm er i al stilfærdighed stoppet som topchef i Conscia efter 10 år som selskabets øverste mand.

I en diskret meddelelse på selskabets website, meddeler Conscia, at Mogens Bransholm for et par uger siden fratrådste til fordel for veteranen Claus Thorsgaard, der kommer en stilling som salgschef i Deltek. Han har tidligere været topchef i Ementor og Maconomy.

Maconomy blev i 2010 solgt til Deltek, og her fulgte Claus Thorsgaard med i handlen.

Det kan du læse mere om her: Sluthandel: Amerikanere køber danske Maconomy

“Markedet udvikler sig hele tiden, og vores samarbejdspartner Cisco er i fuld gang med en transformation mod i langt højere grad at være en softwarevirksomhed. Claus Thorsgaard har kompetencer og mange års erfaring med dette, som vi glæder os til at få i spil,” lyder det fra Concias bestyrelsesformand, Mogens Elsberg.

Conscia har med Mogens Bransholm - der tidligere har været dansk landechef for Cisco - været en af de helt store successer i den danske it-branche.

Selskabet har siden etableringen i 2003 satset entydigt på netværksteknologi fra Cisco og har haft forrygende vækst med fleredobling af omsætning og massiv udvidelse af medarbejderstaben.

Alene det seneste år er medarbejderstaben vokset fra 150 til 350 mand.

Selskabet er i dag tilstede i Danmark, Sverige, Norge og Holland, og Mogens Bransholm overlod i 2016 ansvaret for den danske forretning til Peter Rafn for istedet at fokusere på at udvikle forretningen uden for Danmark.

Selskabet ejes af kapitalfonden Axcel, der i 2015 købte 80 procent af aktierne for mere end en halv milliard kroner.

Det kan du læse mere om her: Kapitalfond bliver hovedaktionær i Conscia - lægger mere end halv milliard kroner for fuld kontrol

Selskabet har tidligere fastlagt et mål om at runde en milliard kroner i omsætning inden 2020. Selskabet omsatte i fjor for 759 millioner kroner og landede et overskud på 69 millioner kroner.

Læs også:

Dansk it-firma tjener kassen: Har overskud på en million kroner - per ansat

Efter 10 år med rasende vækst i Conscia: Nu skal vi lige sunde os lidt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Premium
SKI søger ny ene-leverandør til kæmpe kontrakt på 637 millioner kroner
SKI søger leverandør til ny ramme-aftale til 637 millioner kroner. Leverandøren bliver ene-leverandør af tablet-computere til en stor del af det offentlige marked.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hvor klogt er dit netværk?
Er dit netværk klar til fremtiden? Nye tider kræver fleksibilitet. I denne eGuide får du en håndfuld konkrete eksempler på, hvordan du kan optimere og fremtidssikre virksomhedens netværk.