Artikel top billede

(Foto: Michael Altschul)

Mogens Bransholm stopper som topchef i Conscia - it-veteran tager over

Mogens Bransholm er i al stilhed stoppet som topchef i kæmpesuccessen Conscia efter 10 år - men bliver i selskabet.

Mogens Bransholm er i al stilfærdighed stoppet som topchef i Conscia efter 10 år som selskabets øverste mand.

I en diskret meddelelse på selskabets website, meddeler Conscia, at Mogens Bransholm for et par uger siden fratrådste til fordel for veteranen Claus Thorsgaard, der kommer en stilling som salgschef i Deltek. Han har tidligere været topchef i Ementor og Maconomy.

Maconomy blev i 2010 solgt til Deltek, og her fulgte Claus Thorsgaard med i handlen.

Det kan du læse mere om her: Sluthandel: Amerikanere køber danske Maconomy

“Markedet udvikler sig hele tiden, og vores samarbejdspartner Cisco er i fuld gang med en transformation mod i langt højere grad at være en softwarevirksomhed. Claus Thorsgaard har kompetencer og mange års erfaring med dette, som vi glæder os til at få i spil,” lyder det fra Concias bestyrelsesformand, Mogens Elsberg.

Conscia har med Mogens Bransholm - der tidligere har været dansk landechef for Cisco - været en af de helt store successer i den danske it-branche.

Selskabet har siden etableringen i 2003 satset entydigt på netværksteknologi fra Cisco og har haft forrygende vækst med fleredobling af omsætning og massiv udvidelse af medarbejderstaben.

Alene det seneste år er medarbejderstaben vokset fra 150 til 350 mand.

Selskabet er i dag tilstede i Danmark, Sverige, Norge og Holland, og Mogens Bransholm overlod i 2016 ansvaret for den danske forretning til Peter Rafn for istedet at fokusere på at udvikle forretningen uden for Danmark.

Selskabet ejes af kapitalfonden Axcel, der i 2015 købte 80 procent af aktierne for mere end en halv milliard kroner.

Det kan du læse mere om her: Kapitalfond bliver hovedaktionær i Conscia - lægger mere end halv milliard kroner for fuld kontrol

Selskabet har tidligere fastlagt et mål om at runde en milliard kroner i omsætning inden 2020. Selskabet omsatte i fjor for 759 millioner kroner og landede et overskud på 69 millioner kroner.

Læs også:

Dansk it-firma tjener kassen: Har overskud på en million kroner - per ansat

Efter 10 år med rasende vækst i Conscia: Nu skal vi lige sunde os lidt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere