Artikel top billede

(Foto: Michael Altschul)

Mogens Bransholm stopper som topchef i Conscia - it-veteran tager over

Mogens Bransholm er i al stilhed stoppet som topchef i kæmpesuccessen Conscia efter 10 år - men bliver i selskabet.

Mogens Bransholm er i al stilfærdighed stoppet som topchef i Conscia efter 10 år som selskabets øverste mand.

I en diskret meddelelse på selskabets website, meddeler Conscia, at Mogens Bransholm for et par uger siden fratrådste til fordel for veteranen Claus Thorsgaard, der kommer en stilling som salgschef i Deltek. Han har tidligere været topchef i Ementor og Maconomy.

Maconomy blev i 2010 solgt til Deltek, og her fulgte Claus Thorsgaard med i handlen.

Det kan du læse mere om her: Sluthandel: Amerikanere køber danske Maconomy

“Markedet udvikler sig hele tiden, og vores samarbejdspartner Cisco er i fuld gang med en transformation mod i langt højere grad at være en softwarevirksomhed. Claus Thorsgaard har kompetencer og mange års erfaring med dette, som vi glæder os til at få i spil,” lyder det fra Concias bestyrelsesformand, Mogens Elsberg.

Conscia har med Mogens Bransholm - der tidligere har været dansk landechef for Cisco - været en af de helt store successer i den danske it-branche.

Selskabet har siden etableringen i 2003 satset entydigt på netværksteknologi fra Cisco og har haft forrygende vækst med fleredobling af omsætning og massiv udvidelse af medarbejderstaben.

Alene det seneste år er medarbejderstaben vokset fra 150 til 350 mand.

Selskabet er i dag tilstede i Danmark, Sverige, Norge og Holland, og Mogens Bransholm overlod i 2016 ansvaret for den danske forretning til Peter Rafn for istedet at fokusere på at udvikle forretningen uden for Danmark.

Selskabet ejes af kapitalfonden Axcel, der i 2015 købte 80 procent af aktierne for mere end en halv milliard kroner.

Det kan du læse mere om her: Kapitalfond bliver hovedaktionær i Conscia - lægger mere end halv milliard kroner for fuld kontrol

Selskabet har tidligere fastlagt et mål om at runde en milliard kroner i omsætning inden 2020. Selskabet omsatte i fjor for 759 millioner kroner og landede et overskud på 69 millioner kroner.

Læs også:

Dansk it-firma tjener kassen: Har overskud på en million kroner - per ansat

Efter 10 år med rasende vækst i Conscia: Nu skal vi lige sunde os lidt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere