Artikel top billede

(Foto: Phil Pell/iStockphoto)

Dansk fondsbørs ramt af brand i datacenter - handel udskudt

Handel på Nasdaq Nordic indstillet på grund af brand i børsens datacenter.

En brand i Nasdaq-børsens nordiske datacenter i svenske Vasby har skabt så mange problemer, at al handel på børserne i Norden samt de baltiske lande er blevet indstillet.

“På grund af en brand-alarm i et datacenter oplever Nasdaq Nordic for tiden alvorlige forbindelses-problemer, hvilket har ført til beslutningen om at standse Nasdaq Nordic og Baltic Equity, Equity Derivates, Fixed Income og Nasdaq Commodities” lyder det i en udsendt meddelelse fra Nasdaq-børsen.

Her peger børsen desuden på, at der bliver arbejdet ‘flittigt’ på at løse problemet, så markedet kan åbne igen.

Til Bloomberg siger Joakim Bornold fra Nordnet AB, at handels-stoppet ‘skaber store problemer’ for både private investorer og professionelle spillere.

“Mange er låst i positioner, som de ikke kan komme ud fra. Det er meget alvorligt, at hele det nordiske marked er nede,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere