Artikel top billede

Dansk fondsbørs ramt af brand i datacenter - handel udskudt

Handel på Nasdaq Nordic indstillet på grund af brand i børsens datacenter.

En brand i Nasdaq-børsens nordiske datacenter i svenske Vasby har skabt så mange problemer, at al handel på børserne i Norden samt de baltiske lande er blevet indstillet.

“På grund af en brand-alarm i et datacenter oplever Nasdaq Nordic for tiden alvorlige forbindelses-problemer, hvilket har ført til beslutningen om at standse Nasdaq Nordic og Baltic Equity, Equity Derivates, Fixed Income og Nasdaq Commodities” lyder det i en udsendt meddelelse fra Nasdaq-børsen.

Her peger børsen desuden på, at der bliver arbejdet ‘flittigt’ på at løse problemet, så markedet kan åbne igen.

Til Bloomberg siger Joakim Bornold fra Nordnet AB, at handels-stoppet ‘skaber store problemer’ for både private investorer og professionelle spillere.

“Mange er låst i positioner, som de ikke kan komme ud fra. Det er meget alvorligt, at hele det nordiske marked er nede,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere