Artikel top billede

Microsoft udskyder stor Windows 10-opgradering efter opdagelse af bug

Microsoft udskyder lanceringen af den næste store feature-opgradering af Windows 10 på ubestemt tid.

Microsoft klodser med omgående virkning bremserne i for udsendelsen af den næste store opgradering af Windows 10.

Den såkaldte feature-upgrade skulle have været udsendt enten 3. april eller 10. april. Lige nu er det uklart, hvornår den bliver udsendt, da Microsoft har udskudt udsendelsen på ubestemt tid.

Ifølge Microsoft skyldes udskydelsen blandt andet opdagelsen af en bug, som sløver computeren, når den bliver installeret.

“I visse tilfælde kan disse stabilitets-problemer føre til for eksempel BSOD [‘blue screen of death, red] på pc’er,” skriver chefen for Microsofts Windows Insider-program, Dona Sarkar, i denne blogpost.

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, der følger nøje med i Microsofts release-progerammer, var det oprindeligt planen, at udrulningen af Microsofts forårs-opgradering skulle begynde enten 4. april eller 10. april.

I en opdatering skriver Dona Sarkar imidlertid, at Microsoft “sigter efter fuld adgang til Release Preview mandag 9. april.”

Ifølge vores nyhedsbureau er lanceringen af Release Preview normalt en forløber for den såkaldte production-quality kode - hvilket altså betyder, at opgraderingen er blevet udskudt.

Microsofts store feature-opgraderinger har navn efter den måned, hvor de er planlagt til at udkomme.

Det er dog ifølge vores nyhedsbureau kun lykkes én gang at overholde denne tidsplan, nemlig med 1511, der blev lanceret 10. november 2015.

Resten - 1607, 1703 og 1709 - er blevet forsinket.

De næste featureopgradering hedder 1803.

Computerworld US skriver, at timingen ikke har så står betydning for Microsofts vigtigste kunder, nemlig virksomhederne, da de generelt venter flere måneder med at implementere feature-opgraderinger.

Det gør de nemlig først, når alt er blevet stresstestet af store skarer af brugere og alle børnesygdomme er blevet fjernet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere