Artikel top billede

Microsoft udskyder stor Windows 10-opgradering efter opdagelse af bug

Microsoft udskyder lanceringen af den næste store feature-opgradering af Windows 10 på ubestemt tid.

Microsoft klodser med omgående virkning bremserne i for udsendelsen af den næste store opgradering af Windows 10.

Den såkaldte feature-upgrade skulle have været udsendt enten 3. april eller 10. april. Lige nu er det uklart, hvornår den bliver udsendt, da Microsoft har udskudt udsendelsen på ubestemt tid.

Ifølge Microsoft skyldes udskydelsen blandt andet opdagelsen af en bug, som sløver computeren, når den bliver installeret.

“I visse tilfælde kan disse stabilitets-problemer føre til for eksempel BSOD [‘blue screen of death, red] på pc’er,” skriver chefen for Microsofts Windows Insider-program, Dona Sarkar, i denne blogpost.

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, der følger nøje med i Microsofts release-progerammer, var det oprindeligt planen, at udrulningen af Microsofts forårs-opgradering skulle begynde enten 4. april eller 10. april.

I en opdatering skriver Dona Sarkar imidlertid, at Microsoft “sigter efter fuld adgang til Release Preview mandag 9. april.”

Ifølge vores nyhedsbureau er lanceringen af Release Preview normalt en forløber for den såkaldte production-quality kode - hvilket altså betyder, at opgraderingen er blevet udskudt.

Microsofts store feature-opgraderinger har navn efter den måned, hvor de er planlagt til at udkomme.

Det er dog ifølge vores nyhedsbureau kun lykkes én gang at overholde denne tidsplan, nemlig med 1511, der blev lanceret 10. november 2015.

Resten - 1607, 1703 og 1709 - er blevet forsinket.

De næste featureopgradering hedder 1803.

Computerworld US skriver, at timingen ikke har så står betydning for Microsofts vigtigste kunder, nemlig virksomhederne, da de generelt venter flere måneder med at implementere feature-opgraderinger.

Det gør de nemlig først, når alt er blevet stresstestet af store skarer af brugere og alle børnesygdomme er blevet fjernet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere