Artikel top billede

Microsoft udskyder stor Windows 10-opgradering efter opdagelse af bug

Microsoft udskyder lanceringen af den næste store feature-opgradering af Windows 10 på ubestemt tid.

Microsoft klodser med omgående virkning bremserne i for udsendelsen af den næste store opgradering af Windows 10.

Den såkaldte feature-upgrade skulle have været udsendt enten 3. april eller 10. april. Lige nu er det uklart, hvornår den bliver udsendt, da Microsoft har udskudt udsendelsen på ubestemt tid.

Ifølge Microsoft skyldes udskydelsen blandt andet opdagelsen af en bug, som sløver computeren, når den bliver installeret.

“I visse tilfælde kan disse stabilitets-problemer føre til for eksempel BSOD [‘blue screen of death, red] på pc’er,” skriver chefen for Microsofts Windows Insider-program, Dona Sarkar, i denne blogpost.

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, der følger nøje med i Microsofts release-progerammer, var det oprindeligt planen, at udrulningen af Microsofts forårs-opgradering skulle begynde enten 4. april eller 10. april.

I en opdatering skriver Dona Sarkar imidlertid, at Microsoft “sigter efter fuld adgang til Release Preview mandag 9. april.”

Ifølge vores nyhedsbureau er lanceringen af Release Preview normalt en forløber for den såkaldte production-quality kode - hvilket altså betyder, at opgraderingen er blevet udskudt.

Microsofts store feature-opgraderinger har navn efter den måned, hvor de er planlagt til at udkomme.

Det er dog ifølge vores nyhedsbureau kun lykkes én gang at overholde denne tidsplan, nemlig med 1511, der blev lanceret 10. november 2015.

Resten - 1607, 1703 og 1709 - er blevet forsinket.

De næste featureopgradering hedder 1803.

Computerworld US skriver, at timingen ikke har så står betydning for Microsofts vigtigste kunder, nemlig virksomhederne, da de generelt venter flere måneder med at implementere feature-opgraderinger.

Det gør de nemlig først, når alt er blevet stresstestet af store skarer af brugere og alle børnesygdomme er blevet fjernet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere