Artikel top billede

For to måneder siden røg gigantfusion i vasken: Nu flirter MTG med TDC's konkurrenter

Efter den forliste fusion med TDC er MTG nu lun på samarbejde med en række TDC-konkurrenter. "Her ser jeg virkelig mulighed for at skabe værdi for alle," siger MTG-boss.

Kaos.

Sådan vil de fleste, der fulgte fusionsdramaet mellem MTG og TDC, nok betegne de dage i begyndelsen af februar, hvor en gigantisk nordisk fusion først var under opsejling og kort efter forliste.

Læs mere om det her: Efter flere dages drama: TDC's milliardopkøb af MTG går i vasken

Her to måneder senere har MTG slikket sårene, og nu er virksomheden parat til at flirte med TDCs konkurrenter i form af samarbejder. Det skriver Børsen.

Anders Jensen, der stod forrest under fusionen, er nu efter en opsplitning af MTG blevet direktør for NEG (Nordic Entertainment Group .red). Og han er klar til at indlede samarbejder med en række teleaktører rundt om TDC.

"Min filosofi og tro på fremtiden - den er, at vi kommer til at se nye typer af samarbejde mellem tele og medier. Måske går man sammen om at købe rettigheder. Og måske går man sammen om at producere indhold til primært den enkelte teleoperatørs kunder. Så i fremtiden kan vi have ét slags samarbejde med én operatør - og et andet med en anden operatør. Her ser jeg virkelig en mulighed for at skabe værdi for alle," siger Anders Jensen til Børsen.

Læs mere her: TDC bekræfter: Endnu en mystisk køber meldte sig parat til opkøb midt i MTG-kaos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere