Artikel top billede

For to måneder siden røg gigantfusion i vasken: Nu flirter MTG med TDC's konkurrenter

Efter den forliste fusion med TDC er MTG nu lun på samarbejde med en række TDC-konkurrenter. "Her ser jeg virkelig mulighed for at skabe værdi for alle," siger MTG-boss.

Kaos.

Sådan vil de fleste, der fulgte fusionsdramaet mellem MTG og TDC, nok betegne de dage i begyndelsen af februar, hvor en gigantisk nordisk fusion først var under opsejling og kort efter forliste.

Læs mere om det her: Efter flere dages drama: TDC's milliardopkøb af MTG går i vasken

Her to måneder senere har MTG slikket sårene, og nu er virksomheden parat til at flirte med TDCs konkurrenter i form af samarbejder. Det skriver Børsen.

Anders Jensen, der stod forrest under fusionen, er nu efter en opsplitning af MTG blevet direktør for NEG (Nordic Entertainment Group .red). Og han er klar til at indlede samarbejder med en række teleaktører rundt om TDC.

"Min filosofi og tro på fremtiden - den er, at vi kommer til at se nye typer af samarbejde mellem tele og medier. Måske går man sammen om at købe rettigheder. Og måske går man sammen om at producere indhold til primært den enkelte teleoperatørs kunder. Så i fremtiden kan vi have ét slags samarbejde med én operatør - og et andet med en anden operatør. Her ser jeg virkelig en mulighed for at skabe værdi for alle," siger Anders Jensen til Børsen.

Læs mere her: TDC bekræfter: Endnu en mystisk køber meldte sig parat til opkøb midt i MTG-kaos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere