Artikel top billede

For to måneder siden røg gigantfusion i vasken: Nu flirter MTG med TDC's konkurrenter

Efter den forliste fusion med TDC er MTG nu lun på samarbejde med en række TDC-konkurrenter. "Her ser jeg virkelig mulighed for at skabe værdi for alle," siger MTG-boss.

Kaos.

Sådan vil de fleste, der fulgte fusionsdramaet mellem MTG og TDC, nok betegne de dage i begyndelsen af februar, hvor en gigantisk nordisk fusion først var under opsejling og kort efter forliste.

Læs mere om det her: Efter flere dages drama: TDC's milliardopkøb af MTG går i vasken

Her to måneder senere har MTG slikket sårene, og nu er virksomheden parat til at flirte med TDCs konkurrenter i form af samarbejder. Det skriver Børsen.

Anders Jensen, der stod forrest under fusionen, er nu efter en opsplitning af MTG blevet direktør for NEG (Nordic Entertainment Group .red). Og han er klar til at indlede samarbejder med en række teleaktører rundt om TDC.

"Min filosofi og tro på fremtiden - den er, at vi kommer til at se nye typer af samarbejde mellem tele og medier. Måske går man sammen om at købe rettigheder. Og måske går man sammen om at producere indhold til primært den enkelte teleoperatørs kunder. Så i fremtiden kan vi have ét slags samarbejde med én operatør - og et andet med en anden operatør. Her ser jeg virkelig en mulighed for at skabe værdi for alle," siger Anders Jensen til Børsen.

Læs mere her: TDC bekræfter: Endnu en mystisk køber meldte sig parat til opkøb midt i MTG-kaos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere