Artikel top billede

Dustin går i kødet på Atea: Køber svensk selskab

Dustin har købt det svenske selskab DAV Partner, der blandt andet producerer videokonference-udstyr til den offentlige sektor. Det betyder, at konkurrencen med Atea på det område intensiveres.

Dustin, der sælger it-produkter med dertilhørende tjenester til forskellige virksomheder, har tidligere meldt ud, at selskabet planlægger tre til fem opkøb hvert år - og nu kan Dustin så præsentere det næste opkøb.

Der er tale om det svenske selskab DAV Partner, som specialiserer sig i AV-løsninger og videokonferencer til den offentlige sektor. Det skriver det svenske teknologimedie Computersweden.

Opkøbet skal ses som et supplement til sidste års køb af JML, for mens JML primært servicerer private virksomheder af forskellig størrelse, henvender sig DAV Partner sig til den offentlige sektor.

Kommer til at konkurrere med Atea

Dermed tyder det på, at Dustins største konkurrent bliver Atea, men selskabet ønsker ikke at forholde sig konkret til Atea, når snakken falder på konkurrencesituationen i forbindelse med produktion af videokonference-udstyr det offentlige.

"Der er flere konkurrenter og mange forskellige typer systemer. Det gælder især for specialiserede AV-virksomheder, mens det for JML er muligt i højere grad handler lokale spillere," lyder det fra Dustins kommunikationschef Eva Ernfoss til Computersweden.

Vil ikke oplyse købsprisen

Selskabet ønsker ikke at oplyse, hvad prisen er for DAV Partner, som i første omgang fortsætter driften under eget navn.

Hvis alt går efter planen, vil den endelige overtagelse finde sted i maj.

DAV Partners hovedkontor ligger i Göteborg, mens Dustins hovedkvarter er placeret i Stockholm.

Herfra driver selskabet sin forretning i hele Norden og har mere end 1.000 ansatte fordelt i Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Sidste år omsatte virksomheden for mere end 6 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.