Christoffer Lund-Hansen

Journalist

E-Mail

clh@cw.dk

Twitter

@ChrLundHansen

Linkedin

Se Christoffer's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist og dækker den danske it-branche tæt med fokus på, hvordan it-virksomhederne klarer sig nationalt og internationalt. Her er målet at bringe læserne helt tæt på branchens daglige udfordringer og muligheder.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole i Aarhus.

Jeg har fået min journalistiske opdragelse på Børsen, og derudover har jeg blandt andet arbejdet for Udenrigsministeriet, Nykredit og Seier Capital gennem kommunikationsfirmaet CommunityContent.
148 artikler på Computerworld

Christoffer Lund-Hansen

1

Trump-modstandere har manipuleret med Google: Skriv "idiot" i søgefeltet, og skærmen bliver fyldt med billeder af USA's præsident

En række brugere over hele verden har manipuleret Google for at udstille Donald Trump.

20. juli 2018 kl. 13.15 | læs »
6

Danmark vinder verdensmesterskabet i offentlig digitalisering for første gang

Danmark er verdensmester i offentlig digitalisering. Det har FN netop bekræftet. Dermed vinder Danmark prisen for første gang. I 2016 var Danmark placeret som nummer ni.

19. juli 2018 kl. 19.15 | læs »
Premium

Professor om Netcompanys problemramte boligsstøttesystem: "Det er normalt med 1.000 fejl"

Interview: "For mig at se har man foretaget en rigtig vurdering." Det er vurderingen fra ITU-professor Søren Lauesen, der mener, at Netcompany og Udbetaling Danmark har taget den rigtige beslutning ved at gå i drift med det nye boligstøttesystem på trods af en række fejl.

19. juli 2018 kl. 14.44 | læs »
68

Google svarer igen på Vestagers rekordbøde: Truer med at tage betaling for Android

Google kan begynde at tage penge for Android, der indtil nu har været gratis. Den trussel kommer fra Google i kølvandet på selskabets 32 milliarder-store bøde fra EU.

19. juli 2018 kl. 13.01 | læs »
Premium

Sådan vil Udbetaling Danmark løse problemerne med nyt boligstøttesystem fra Netcompany: Se planen her

Interview: Når Udbetaling Danmark blåstempler lanceringen af det nye boligssystem skyldes det, at der spares mere end 20 millioner kroner hver måned i forhold til det gamle system. Selskabet erkender dog, at it-systemet har en række udfordringer. Læs her, hvordan de skal løses.

18. juli 2018 kl. 15.00 | læs »
6

Efter norsk milliardsalg: TDC-boss varsler investeringer på højt niveau i tv-forretningen

TDC har ingen planer om at sælge sin danske tv-forretning. Der skal i stedet investeres i stor stil. Det er meldingen fra afgående topchef Pernille Erenbjerg, efter tirsdagens milliardstore norske frasalg.

17. juli 2018 kl. 15.04 | læs »
Premium

Udbetaling Danmark skal forhandle om mulig kompensation med Netcompany til efteråret

Interview: Inden årsskiftet står det klart, om Netcompany skal kompensere Udbetaling Danmark for de startvanskeligheder, der har været i forbindelse med det nye boligstøttesystem. "Jeg kan hverken be- eller afkræfte, at vi kommer til at bede om et pengebeløb fra Netcompany," lyder det fra Søren Eismark, underdirektør i ATP, som står bag Udbetaling Danmark.

17. juli 2018 kl. 14.00 | læs »
Premium

Netcompany om problematisk boligstøttesystem: "Løsningen kører overordnet set som forventet"

Interview: Netcompany forventer fortsat at modtage 94 millioner kroner fra Udbetaling Danmark som betaling for det nye boligstøttesystem. "Indtil videre har jeg ikke nogen forventninger til ændringer i kontrakten udover de mindre ændringer, der typisk kommer i sådan et projekt her," siger Jesper Brandt Fredenslund fra Netcompany.

17. juli 2018 kl. 13.05 | læs »
2

Stort it-system fra Netcompany ramt af problemer: Tusindsvis af danskere har været ramt

Flere tusinder danskere har i foråret på forskellig vis været ramt af problemer med et nyt boligstøttesystem fra Netcompany. "Vi går ikke rundt med armene i vejret og mener, at det her den største succes i Udbetaling Danmarks historie, men vi går rundt og er tilfredse," lyder det fra ATP, der står bag Udbetaling Danmark.

17. juli 2018 kl. 13.00 | læs »
Premium

Danske Umbraco efter forrygende år: "Vi har endelig knækket nødden med, hvordan vi skaber omsætning i en open source-forretning"

Fra Computerworlds arkiv: Umbraco har fordoblet sin omsætning fra 14 millioner kroner til 28 millioner kroner, men ambitionerne stopper ikke her. "Jeg er så satans stolt af vores resultat. Der er skabt en flot stigning i omsætningen samtidig med, at vi har respekten for vores open source-rødder," siger direktør Niels Hartvig.

17. juli 2018 kl. 12.00 | læs »