Christoffer Lund-Hansen

Journalist

E-Mail

clh@cw.dk

Twitter

@ChrLundHansen

Linkedin

Se Christoffer's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist og dækker den danske it-branche tæt med fokus på, hvordan it-virksomhederne klarer sig nationalt og internationalt. Her er målet at bringe læserne helt tæt på branchens daglige udfordringer og muligheder.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole i Aarhus.

Jeg har fået min journalistiske opdragelse på Børsen, og derudover har jeg blandt andet arbejdet for Udenrigsministeriet, Nykredit og Seier Capital gennem kommunikationsfirmaet CommunityContent.
268 artikler på Computerworld

Christoffer Lund-Hansen

Premium

AWS bygger mere infrastruktur i Danmark: Datacentre kommer også på et tidspunkt

Interview: AWS øger selskabets fysiske tilstedeværelse på livet løs - både i Danmark og i resten af verden. Cloud-giganten kalder det "helt sikkert," at selskabet på et tidspunkt også vil etablere danske AWS-datacentre. "Vi har kun set toppen af isbjerget," er meldingen om omfanget af AWS's massive byggeri.

20. september 2018 kl. 10.35 | læs »

TDC fortsætter massiv cloud-oprustning: Se selskabets fire cloud-køb her

TDC Erhverv råder nu over fire cloud-investeringer. Se selskabets cloud-investeringer og læs mere om strategien her.

20. september 2018 kl. 09.30 | læs »
3

Nationalbanken afslører nye tal for dansk kreditkortsvindel: Så meget blev der svindlet for

Nationalbankens tal fra andet viser, at der i alt har været dansk kreditkortsvindel for 21,7 millioner kroner. Der er flest tilfælde med svindel, når der betales kontaktløst, men der svindles stadig for de største beløb med chip-betalingerne.

19. september 2018 kl. 17.03 | læs »
Premium

C2IT opkøber dansk it-konsulenthus: Tidligere Sentia-boss med ledende roller i begge selskaber har forhandlet prisen

Interview: Michael Meister er del af ledelsen i både C2IT og Softhuset, som lægges sammen. Den tidligere Sentia-direktør har forhandlet prisen og varetaget Softhusets interesser i forhandlingerne, men fortsætter i C2IT efter handlen.

19. september 2018 kl. 15.51 | læs »
2

Lars Løkke smider Danske Bank-boss ud af regeringens Disruptionråd

Thomas Borgen, der netop er fratrådt som topchef i Danske Bank, får ikke lov til at fortsætte i regerings Disruptionsråd. Meldingen kommer fra statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

19. september 2018 kl. 12.20 | læs »
1

Stort svigt på Danske Banks it-platform spillede central rolle i hvidvask-skandalen

Danske Bank fravalgte at migrere koncernens it-systemer med den estiske bankfilial i 2008. Det fik fatale konsekvenser og spillede en nøglerolle i bankens manglende kontrol med de mistænkelige transkationer hos Danske Bank i Estland.

19. september 2018 kl. 11.31 | læs »
7

TDC fortsætter med at jorde konkurrenterne i den danske mobilkrig: Så mange nye mobilkunder har selskabet hentet

TDC sætter fortsat konkurrenterne til vægs, når det kommer til kampen om de danske mobilkunders gunst. Virksomheden sidder nu på mere end 40 procent af omsætningen på mobilmarkedet i Danmark, og intet tyder på, at den del bliver mindre fremover.

19. september 2018 kl. 10.29 | læs »
Premium

Har DXC ramt bunden? Ulmende opgør i det offentlige kan trække tæppet væk under selskabet

ComputerViews: Den nye topchef hos DXC Technology har stillet diagnosen og udskrevet medicinen til en omfattende mirakelkur, der skal kurere DXC Technology, men er det for sent? Et ulmende opgør i det offentlige kan vise sig at få fatale konsekvenser for selskabet, der ikke nødvendigvis har ramt bunden endnu.

19. september 2018 kl. 09.00 | læs »

Se tallene: Så stor en del af det globale it-marked er flyttet til skyen i 2022

Virksomheder verden over vil i de kommende over flytte mere og mere over i skyen. Det viser ny undersøgelse fra det globale it-analysehus Gartner.

18. september 2018 kl. 17.01 | læs »
Premium

Mangel på arbejdskraft kan tvinge Universal Robots væk fra Danmark: "Vores ejere er ikke religiøse med, hvor vi skal ligge henne"

Interview: Universal Robots' ekstreme vækst har også en bagside. Selskabet har store udfordringer med at få kompetente folk og må derfor kigge til udlandet, men det er svært at få den udenlandske arbejdskraft til Danmark. Robotfirmaet fra Odense prøver nu at råbe de danske politikere op. "Vi er født i Danmark, men købt af en amerikansk virksomhed, og vores ejere er ikke religiøse med, hvor vi skal ligge henne," lyder det.

18. september 2018 kl. 15.59 | læs »