Artikel top billede

Stort re-design af Chrome-browseren på vej: Her er Googles nye browser

Google Chrome får rundet hjørnerne af i fremtiden. Sådan vil Googles Chrome-browser se ud i fremtiden.

Et større re-design af Googles populære browser til laptops og desktop-maskiner er lige på trapperne.

Netmediet 9to5google skriver, at Googles nye designsprog, døbt ’Material Design 2’, snart vil være at finde på selskabet internet-browser, Chrome.

Den ny browser kan allerede nu tilgås fra eksisterende Chrome-browsere ved at slå de tilhørende ’Material’-flueben til, under selskabets eksperimentel-modus.

Det nye interface kan prøvekøres fra en Chrome til Windows (kræver Canary betaversion 68) ved at klikke her. Browseren skal efterfølgende genstartes.

Med re-designet giver søgegiganten et blødere og mere afrundet look til browseren – et udseende som er i tråd med selskabets skifte mod færre skarpe kanter.

Hvornår den nye browser vil debutere, oplyser Google ikke, men flere oplysninger vil sandsynligvis kommunikeres ved den forstående I/O Google-udviklermesse den 8. maj.

Et lignende designskifte af selskabets Gmail web-applikation, blev for to uger siden lækket. Her fik Google samtidig inkluderet nye kalender- og notes-features ind i det nye design.

Første version af ’Material’-designsproget blev indført af Google i 2014 ved selskabets årlige I/O udviklerkonference.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere