Artikel top billede

Stort re-design af Chrome-browseren på vej: Her er Googles nye browser

Google Chrome får rundet hjørnerne af i fremtiden. Sådan vil Googles Chrome-browser se ud i fremtiden.

Et større re-design af Googles populære browser til laptops og desktop-maskiner er lige på trapperne.

Netmediet 9to5google skriver, at Googles nye designsprog, døbt ’Material Design 2’, snart vil være at finde på selskabet internet-browser, Chrome.

Den ny browser kan allerede nu tilgås fra eksisterende Chrome-browsere ved at slå de tilhørende ’Material’-flueben til, under selskabets eksperimentel-modus.

Det nye interface kan prøvekøres fra en Chrome til Windows (kræver Canary betaversion 68) ved at klikke her. Browseren skal efterfølgende genstartes.

Med re-designet giver søgegiganten et blødere og mere afrundet look til browseren – et udseende som er i tråd med selskabets skifte mod færre skarpe kanter.

Hvornår den nye browser vil debutere, oplyser Google ikke, men flere oplysninger vil sandsynligvis kommunikeres ved den forstående I/O Google-udviklermesse den 8. maj.

Et lignende designskifte af selskabets Gmail web-applikation, blev for to uger siden lækket. Her fik Google samtidig inkluderet nye kalender- og notes-features ind i det nye design.

Første version af ’Material’-designsproget blev indført af Google i 2014 ved selskabets årlige I/O udviklerkonference.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere