Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Har du betalt for at skiftet batteriet ud på din iPhone, kan du have penge til gode hos Apple

Var din iPhone plaget af sløjt batteri og sløvhed? Nu tilbyder Apple at give 400 kroner retur

Apple tilbyder at kreditere de brugere, som sidste år fik udskiftet deres iPhone-batteri for at genetablere driftstiden og ydelsen.

På Apples support-hjemmeside detaljerer iPhone-producenten, hvordan berettigede iPhone-brugere kan få tilbagebetalt for 400 kroner kredit, hvis der er blevet betalt for en udskiftning af et batteri på iPhone-modeller med problematiske batterier.

For at være berettiget til kreditten skal der være skiftet batteri udenfor garantiperioden.

Det gælder for service udført på iPhone 6 eller nyere iPhones (6,6+, 7, 7+, og SE) i perioden mellem 1. januar 2017 og 28. december 2017.

Apple oplyser, at kreditten samtidig kun kan blive udløst, hvis udskiftningen er foretaget hos et Apple-autoriseret værksted.

Selskabet oplyser samtidig, at de berørte brugere vil blive kontaktet omkring tilbuddet per mail.

Pengene kan enten blive overført elektronisk eller tilbageført på det kreditkort der i sin tid blev betalt med. Hvordan du får godtgjordt din kredit, kan du læse om på denne support-side.

Trækket kommer i kølvandet på, at Apple officielt indrømmede, at virksomheden igennem en et-årig periode gjorde visse iPhones sløvere, for at værne om driftstiden. Et fix, som kom i kølvandet på, at visse iPhones batterier pludseligt kunne sætte ud i utide.

Læs også: Efter bevidst at have gjort iPhones langsommere: Apple undskylder ved at sænke prisen for batteri-udskiftning

Sidste år kom selskabet med en officiel undskyldning for ikke at have informeret brugerne om problemet, sammen med et løfte om i fremtiden af være mere gennemsigtige.

Det endte i, at selskabet over vinteren tilbød de ramte iPhone-brugere en billig udskiftning af batteriet til 229 kroner fremfor den oprindelige pris på 629 kroner. Disse kan berørte brugere altså få retur nu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.