Artikel top billede

Har du betalt for at skiftet batteriet ud på din iPhone, kan du have penge til gode hos Apple

Var din iPhone plaget af sløjt batteri og sløvhed? Nu tilbyder Apple at give 400 kroner retur

Apple tilbyder at kreditere de brugere, som sidste år fik udskiftet deres iPhone-batteri for at genetablere driftstiden og ydelsen.

På Apples support-hjemmeside detaljerer iPhone-producenten, hvordan berettigede iPhone-brugere kan få tilbagebetalt for 400 kroner kredit, hvis der er blevet betalt for en udskiftning af et batteri på iPhone-modeller med problematiske batterier.

For at være berettiget til kreditten skal der være skiftet batteri udenfor garantiperioden.

Det gælder for service udført på iPhone 6 eller nyere iPhones (6,6+, 7, 7+, og SE) i perioden mellem 1. januar 2017 og 28. december 2017.

Apple oplyser, at kreditten samtidig kun kan blive udløst, hvis udskiftningen er foretaget hos et Apple-autoriseret værksted.

Selskabet oplyser samtidig, at de berørte brugere vil blive kontaktet omkring tilbuddet per mail.

Pengene kan enten blive overført elektronisk eller tilbageført på det kreditkort der i sin tid blev betalt med. Hvordan du får godtgjordt din kredit, kan du læse om på denne support-side.

Trækket kommer i kølvandet på, at Apple officielt indrømmede, at virksomheden igennem en et-årig periode gjorde visse iPhones sløvere, for at værne om driftstiden. Et fix, som kom i kølvandet på, at visse iPhones batterier pludseligt kunne sætte ud i utide.

Læs også: Efter bevidst at have gjort iPhones langsommere: Apple undskylder ved at sænke prisen for batteri-udskiftning

Sidste år kom selskabet med en officiel undskyldning for ikke at have informeret brugerne om problemet, sammen med et løfte om i fremtiden af være mere gennemsigtige.

Det endte i, at selskabet over vinteren tilbød de ramte iPhone-brugere en billig udskiftning af batteriet til 229 kroner fremfor den oprindelige pris på 629 kroner. Disse kan berørte brugere altså få retur nu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere