Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Indiske Tata Consultancy Services har opgivet at byde på offentlige it-opgaver herhjemme

Den indiske it-gigant TCS havde engang store forventninger til markedet for offentlige it-løsninger herhjemme, men har nu droppet området.

Den indiske it-kæmpe Tata Consultancy Services - TCS - har droppet den offentlige sektor som prioriteringsområde og satser nu kun på det private marked.

Det fortæller landechef Ruchikar Dalela til ITWatch.

Hans vurdering er, at der er så mange krav til it-leverandørerne til den offentlige sektor herhjemme, at det er langt nemmere at få et højt afkast i den private sektor, hvor løsningerne også kan genbruges til andre kunder.

“I det offentlige er de begrænset af, at det er en stribe regler, de skal følge. Vores mulighed for at navigere inden for dem er lav, fordi vi ikke har opbygget en dyb know how indenfor dette område, og derfor kan vi ikke blive kvalificeret til disse ordrer. Entrebilletten til offentlige opgaver er at kunne følge disse regler grundigt og slavisk,” siger han til ITWatch.

Ruchikar Dalela kom til Danmark fra TCS i Finland for et par år siden.

I januar 2016 udpegede han overfor Computerworld netop den offentlige sektor som et af sine fokusområder.

Det kan du læse mere om i dette interview: Ny direktør for it-gigant i Danmark: Her er vores planer for den danske forretning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere