Artikel top billede

Foto: Telia

Telias topchef for den danske forretning fratræder: Henriette Wendt stopper

Topchefen for Telias danske forretning, Henriette Wendt, fratræder.

Topchefen for Telias forretninger i Danmark, Estland og Litauen, Henriette Wendt, er færdig som øverste chef for den danske forretning.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Henriette Wendt fratræder som topchef 1. juni.

Det sket som led i en omrokering af ledelsen i selskabet, hvor topchef Johan Dennelind i en periode har fungeret som svensk landechef.

Denne stilling overtages nu af Anders Olsson, der dermed fratræder som COO, hvor han afløses af Magnus Zetterberg.

Det er i denne forbindelse, at Henriette Wendt, der bor i Stockholm, nu fratræder og 1. juni bliver erstattet af svenskeren Emil Nilsson.

Han er i dag øverste chef for Telia i Eurasien. Denne stilling vil han beholde samtidig med, at han afløser Henriette Wendt.

Telia meddeler, at Henriette Wendt i en periode vil blive i selskabet for at bistå med assistance til forskellige projekter.

Telia forklarer ikke umiddelbart, hvorfor Henriette Wendt skal afløses.

Selskabet skriver, at Henriette Wendt har sikret, at ‘Telia-brandsene i Litauen og Estland er på rette spor mod at blive integrerede, konvergerede markeds-ledere.’

Telia Danmark har i den seneste tid været under pres i Danmark, hvor selskabet i årets første kvartal har mistet 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder.

Telias omsætning i første kvartal faldt med 4,4 procent, mens resultatet før skat og afskrivninger faldt med 2,5 procent.

Det kan du læse mere om her: Telia har tabt 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder i Danmark i første kvartal
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere