Artikel top billede

Foto: Telia

Telias topchef for den danske forretning fratræder: Henriette Wendt stopper

Topchefen for Telias danske forretning, Henriette Wendt, fratræder.

Topchefen for Telias forretninger i Danmark, Estland og Litauen, Henriette Wendt, er færdig som øverste chef for den danske forretning.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Henriette Wendt fratræder som topchef 1. juni.

Det sket som led i en omrokering af ledelsen i selskabet, hvor topchef Johan Dennelind i en periode har fungeret som svensk landechef.

Denne stilling overtages nu af Anders Olsson, der dermed fratræder som COO, hvor han afløses af Magnus Zetterberg.

Det er i denne forbindelse, at Henriette Wendt, der bor i Stockholm, nu fratræder og 1. juni bliver erstattet af svenskeren Emil Nilsson.

Han er i dag øverste chef for Telia i Eurasien. Denne stilling vil han beholde samtidig med, at han afløser Henriette Wendt.

Telia meddeler, at Henriette Wendt i en periode vil blive i selskabet for at bistå med assistance til forskellige projekter.

Telia forklarer ikke umiddelbart, hvorfor Henriette Wendt skal afløses.

Selskabet skriver, at Henriette Wendt har sikret, at ‘Telia-brandsene i Litauen og Estland er på rette spor mod at blive integrerede, konvergerede markeds-ledere.’

Telia Danmark har i den seneste tid været under pres i Danmark, hvor selskabet i årets første kvartal har mistet 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder.

Telias omsætning i første kvartal faldt med 4,4 procent, mens resultatet før skat og afskrivninger faldt med 2,5 procent.

Det kan du læse mere om her: Telia har tabt 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder i Danmark i første kvartal
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere