Artikel top billede

Foto: Telia

Telias topchef for den danske forretning fratræder: Henriette Wendt stopper

Topchefen for Telias danske forretning, Henriette Wendt, fratræder.

Topchefen for Telias forretninger i Danmark, Estland og Litauen, Henriette Wendt, er færdig som øverste chef for den danske forretning.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Henriette Wendt fratræder som topchef 1. juni.

Det sket som led i en omrokering af ledelsen i selskabet, hvor topchef Johan Dennelind i en periode har fungeret som svensk landechef.

Denne stilling overtages nu af Anders Olsson, der dermed fratræder som COO, hvor han afløses af Magnus Zetterberg.

Det er i denne forbindelse, at Henriette Wendt, der bor i Stockholm, nu fratræder og 1. juni bliver erstattet af svenskeren Emil Nilsson.

Han er i dag øverste chef for Telia i Eurasien. Denne stilling vil han beholde samtidig med, at han afløser Henriette Wendt.

Telia meddeler, at Henriette Wendt i en periode vil blive i selskabet for at bistå med assistance til forskellige projekter.

Telia forklarer ikke umiddelbart, hvorfor Henriette Wendt skal afløses.

Selskabet skriver, at Henriette Wendt har sikret, at ‘Telia-brandsene i Litauen og Estland er på rette spor mod at blive integrerede, konvergerede markeds-ledere.’

Telia Danmark har i den seneste tid været under pres i Danmark, hvor selskabet i årets første kvartal har mistet 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder.

Telias omsætning i første kvartal faldt med 4,4 procent, mens resultatet før skat og afskrivninger faldt med 2,5 procent.

Det kan du læse mere om her: Telia har tabt 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder i Danmark i første kvartal
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere