Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Mikael Rieck freelance)

Overvågningskameraer infiltreret af hackere: Danmark kan også være ramt

Det amerikanske sikkerhedsfirma Arlo, der sælger overvågningskamera til blandt andre G4S, fortæller, at selskabets kunder kan være ramt af et hackerangreb.

Ejere af sikkerhedskameraer fra det amerikanske firma Arlo har muligvis fået stjålet deres password af en eller flere hackere.

Det skriver selskabet i en meddelelse på sin hjemmeside.

Gennem en app får du som kunde hos Arlo adgang til dine optagelser online, og det er disse konti, der ser ud til at være blevet hacket.

“Vi har for nyligt observeret mistænkelig aktivivtet, der potentielt kan have indvirkning på alle Arlo-konti (...) det lader til, at flere angribere muligvis har fået adgang til brugeroplysninger fra en ukendt tredjepart til at få uaftoriseret adgang til Arlos konti,” skriver selskabet i meddelelsen.

Læs også: Nye funktioner på vej til din Facebook: Snart vil du kunne se, hvem der bruger dine data

Dermed har nogen tilsyneladende fået adgang til overvågningskameraer i private hjem hos Arlos kunder.

Selskabets overvågningskameraer bliver også solgt i Danmark af blandt andre G4S, Elgiganten og Power, og derfor er selskabets danske kunder formentelig også ramt af angrebet.

Opfordrer til at skifte password

Selskabet opfordrer samtidig sine kunder til at nulstille deres passwords for at være sikre på, at der ikke er nogen udefrakommende, der kigger med.

I meddelelsen skriver Arlo dog, at man ikke har grund til at tro, at selskabets egne systemer skulle være ramt, og at man fortsat vil fortsat følge op på sagen.

Læs også: Alle Facebook-brugere i hele verden kan være blevet overvåget og 'scrapet'

“Vi tager vores kunders sikkerhed meget seriøst og derfor, fortsætter vi med at undersøge sagen nærmere og vil komme med yderligere oplysninger, hvis det bliver nødvendigt,” lyder det fra selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere