Artikel top billede

Overvågningskameraer infiltreret af hackere: Danmark kan også være ramt

Det amerikanske sikkerhedsfirma Arlo, der sælger overvågningskamera til blandt andre G4S, fortæller, at selskabets kunder kan være ramt af et hackerangreb.

Ejere af sikkerhedskameraer fra det amerikanske firma Arlo har muligvis fået stjålet deres password af en eller flere hackere.

Det skriver selskabet i en meddelelse på sin hjemmeside.

Gennem en app får du som kunde hos Arlo adgang til dine optagelser online, og det er disse konti, der ser ud til at være blevet hacket.

“Vi har for nyligt observeret mistænkelig aktivivtet, der potentielt kan have indvirkning på alle Arlo-konti (...) det lader til, at flere angribere muligvis har fået adgang til brugeroplysninger fra en ukendt tredjepart til at få uaftoriseret adgang til Arlos konti,” skriver selskabet i meddelelsen.

Læs også: Nye funktioner på vej til din Facebook: Snart vil du kunne se, hvem der bruger dine data

Dermed har nogen tilsyneladende fået adgang til overvågningskameraer i private hjem hos Arlos kunder.

Selskabets overvågningskameraer bliver også solgt i Danmark af blandt andre G4S, Elgiganten og Power, og derfor er selskabets danske kunder formentelig også ramt af angrebet.

Opfordrer til at skifte password

Selskabet opfordrer samtidig sine kunder til at nulstille deres passwords for at være sikre på, at der ikke er nogen udefrakommende, der kigger med.

I meddelelsen skriver Arlo dog, at man ikke har grund til at tro, at selskabets egne systemer skulle være ramt, og at man fortsat vil fortsat følge op på sagen.

Læs også: Alle Facebook-brugere i hele verden kan være blevet overvåget og 'scrapet'

“Vi tager vores kunders sikkerhed meget seriøst og derfor, fortsætter vi med at undersøge sagen nærmere og vil komme med yderligere oplysninger, hvis det bliver nødvendigt,” lyder det fra selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere