Artikel top billede

Ib Kunøe på vej med overskud på næsten en milliard kroner

Det kommende regnskab i Ib Kunøes selskab Consolidated Holding vil vise et overskud på 913 millioner kroner.

Ib Kunøes holdingselskab Consolidated Holdings er på vej med et årsregnskab for regnskabsåret 2017, der vil vise et overskud på 913 millioner kroner efter skat, fortæller han til ITWatch..

Han siger til mediet, at det er, hvad man ‘på jysk kalder ikke så ringe endda.’

Consolidated Holdings landede i 2016 et overskud på 576 millioner kroner, mens det i 2015 fik et overskud på ‘blot’ 176 millioner kroner.

Hovedaktiverne i Consolidated Holdings er store ejerandele i Columbus, som selskabet ejer 48,66 procent af, samt i Atea, som Consolidated Holdings’ datterselskab Systemintegration ejer omkring 25 procent af.

Læs også: Sådan har Ib Kunøe opbygget sit enorme imperium.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere