Artikel top billede

Ib Kunøe på vej med overskud på næsten en milliard kroner

Det kommende regnskab i Ib Kunøes selskab Consolidated Holding vil vise et overskud på 913 millioner kroner.

Ib Kunøes holdingselskab Consolidated Holdings er på vej med et årsregnskab for regnskabsåret 2017, der vil vise et overskud på 913 millioner kroner efter skat, fortæller han til ITWatch..

Han siger til mediet, at det er, hvad man ‘på jysk kalder ikke så ringe endda.’

Consolidated Holdings landede i 2016 et overskud på 576 millioner kroner, mens det i 2015 fik et overskud på ‘blot’ 176 millioner kroner.

Hovedaktiverne i Consolidated Holdings er store ejerandele i Columbus, som selskabet ejer 48,66 procent af, samt i Atea, som Consolidated Holdings’ datterselskab Systemintegration ejer omkring 25 procent af.

Læs også: Sådan har Ib Kunøe opbygget sit enorme imperium.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere