Artikel top billede

19-årig hacker levede overdådigt luksusliv: Her er den opsigtsvækkende spion-historie bag verdenshistoriens største hack

Han kørte i Lamborghini og Porsche og boede i et dyrt hus, selvom han var blot 19 år. Men nu er han blevet idømt fem års fængsel i spektakulær hackersag, der også inkluderer en berygtet stor-hacker og agenter fra den russiske efterretningstjeneste.

Premium Kun for abonnenter
Det var i sig selv en opsigtsvækkende historie, da en halv milliard Yahoo-brugere i 2014 fik hacket deres konti i det, der menes at være verdenshistoriens største hack.

Men bagved gemmer der sig en endnu mere spektakulær sag, der inkluderer en berygtet hacker og agenter fra den russiske efterretningstjeneste.

Sagen, der er en spionkrimi værdig, er netop blevet oprullet i en amerikansk retssag, der endte med, at en ung canadisk statsborger ved navn Karim Baratov blev idømt fem års fængsel for at have medvirket i hackerangrebet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kapitel 1: 32-årige Allan Mørch fik dødsdom tre dage efter AskCody skrev under på millioninvestering i Orlando: "I ramme alvor spørger jeg, om vi kan udsætte behandlingen"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

I Silicon Valley hyler og skriger man over ny EU-lov: Men den kan rent faktisk føre til bedre produkter til dig - se hvorfor her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Top 100: Danske webbutikker og hardwareproducenter har scoret kassen i historisk svært år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Storpolitisk drama slut efter tre år: Huawei-stifterens datter og CFO lander i Kina efter aftale med USA

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Datatilsynets chef for GDPR-tilsyn trækker sig: Skifter til rådgivningsvirksomheden KPMG