Artikel top billede

Hackerangreb udhuler markedet for kryptovaluta med 291 milliarder

Natten til søndag var et hackerangreb skyld i, at markedet for krytpovaluta tog et gevaldigt dyk.

Et hackerangreb der ser ud til at komme fra Sydkorea var søndag nat skyld i, at markedet for kryptovaluta faldt med 46 milliarder dollars eller hvad der svarer til 291 millarder kroner.

Det skriver Bloomberg ifølge Børsen.

Angrebet betød et stort fald i kursen for den nok mest kendte kryptovaluta, Bitcoin, som falder med 11 procent.

Det er den Sydkoreanske kryptovalutabørs Cointral der er blevet hacket, og det har altså fået betydning for investorerne af Bitcoin.

Ro i flere måneder

Der har ellers været voldsom blæst om bitcoin de seneste måneder med enorme stigninger og efterfølgende fald.

Men det seneste tid har der ellers været ro på kursen for den ellers omtalte digitale valuta, men det sluttede i weekenden, hvor den altså bevægede voldsomt på sig igen.

Ifølge Børsen har hackerangrebet givet stor bekymring blandt investorerne på markedet for krytpovaluta, der er bekymret for sikkerheden omkring de digitale valuta.

Værdien for Bitcoin er faldet med 50 procent siden årsskiftet, skriver Børsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere