Artikel top billede

e-Boks har leveret et flot årsregnskab, men direktør Ulrik Falkner Thagesen er også helt bevidst om de risici og udfordringer e-Boks står overfor: "Den ene er, at vi lige nu sidder med et udbud på digital post i Danmark, som udgør 20 til 25 procent af vores omsætning. Det kan vi risikere ikke at vinde igen. Det ville være ubehageligt, og det er selvfølgelig en risici."

eBoks' indtjening vokser med enorme 253 procent: "Vi har ikke sparet os til det, men vi har været gode til at vælge, hvad vi skal bruge penge på og prioritere"

Interview: E-Boks kommer ud af 2017 med vækst i omsætning og en bundlinie, der er øget med hele 253 procent. Hvordan gør man lige det? Og hvad er de største risici for e-Boks i den kommende tid, spørger vi direktør Ulrik Falkner Thagesen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvordan direktøren for e-Boks er på regnskabet for 2017
  • De investeringer e-Boks lige nu satser på
  • De risici og udfordringer e-Boks står overfor
1.069
5:30 min
Interview: Det går godt hos e-Boks, der er kommet ud af 2017 med vækst i omsætning og en stigning på bundlinjen på hele 253 procent.

Selskabet fik 1. januar 2017 ny direktør i skikkelse af Ulrik Falkner Thagesen.

"Det været mit første år, hvor jeg har fået lov til at lukke, og det har været et hektisk år. Vi har sat gang i en masse ting, og resultatet er positivt og et, som vi er yderst tilfredse med, når man kigger tilbage på, hvor meget vi har fået eksekveret og sat i gang," siger han.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft 365 kan have samme problemer med videregivelse af personoplysninger som Google for Workspace

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Finn Krusholms Tricent konkurs for anden gang på under et år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompany efter et par hæsblæsende dage: Hensigten med tyveri af vores data har været at påføre os skade

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Hvordan foregår det, når it-selskaber lander millioninvesteringer? Vi har spurgt en kapitalfond med milliarder investeret i it

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nikolaj Nyholm har haft en finger med i spillet i nogle af Danmarks største it-succeser: “Jeg investerer kun i folk, som jeg selv ville arbejde for”