Artikel top billede

e-Boks har leveret et flot årsregnskab, men direktør Ulrik Falkner Thagesen er også helt bevidst om de risici og udfordringer e-Boks står overfor: "Den ene er, at vi lige nu sidder med et udbud på digital post i Danmark, som udgør 20 til 25 procent af vores omsætning. Det kan vi risikere ikke at vinde igen. Det ville være ubehageligt, og det er selvfølgelig en risici."

eBoks' indtjening vokser med enorme 253 procent: "Vi har ikke sparet os til det, men vi har været gode til at vælge, hvad vi skal bruge penge på og prioritere"

Interview: E-Boks kommer ud af 2017 med vækst i omsætning og en bundlinie, der er øget med hele 253 procent. Hvordan gør man lige det? Og hvad er de største risici for e-Boks i den kommende tid, spørger vi direktør Ulrik Falkner Thagesen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvordan direktøren for e-Boks er på regnskabet for 2017
  • De investeringer e-Boks lige nu satser på
  • De risici og udfordringer e-Boks står overfor
1.069
5:30 min
Interview: Det går godt hos e-Boks, der er kommet ud af 2017 med vækst i omsætning og en stigning på bundlinjen på hele 253 procent.

Selskabet fik 1. januar 2017 ny direktør i skikkelse af Ulrik Falkner Thagesen.

"Det været mit første år, hvor jeg har fået lov til at lukke, og det har været et hektisk år. Vi har sat gang i en masse ting, og resultatet er positivt og et, som vi er yderst tilfredse med, når man kigger tilbage på, hvor meget vi har fået eksekveret og sat i gang," siger han.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Cisco Danmark mørklæggger direktør Carsten Videcrantz pludselige exit

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft erklærer Windows 11 klar til "bred implementering": Kan nu hentes af alle - hvis altså de har den rigtige pc

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Region Hovedstaden vil købe ITSM-løsning for 95 millioner kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Microdata går efter omsætning på 100 millioner kroner - indleder storstilet opkøbsplan med opkøb af dansk AV-selskab

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er Kristian Hjort-Madsens plan for sammensmeltningen af Alm. Brand og Codans it-landskab: "Alt skal være cloud-baseret over tid. Strategien er cloud only"


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?