Artikel top billede

Søren Pape opruster på it: Vil ansætte koncern it-direktør til at endevende alle servere

Søren Pape Poulsen tager et nyt skridt i forsøget på at komme til bunds i den omstridte Tibet-sag. Justitsministeren vil ansætte en koncern it-direktør, der får til at opgave at endevende samtlige servere for mails.

Den danske justitsminister Søren Pape Poulsen (K) at genåbne den Tibet-Kommission, efter det er kommet frem, at Rigspolitiet har fundet en række mails, der ellers ikke var med i den første kommissionsundersøgelse.

Og som et led i processen med at vende hver en sten har justitsministeren valgt at ansætte en koncern it-direktør, der skal referere direkte til Justitsministeriets departementschef i stedet for til rigspolitichefen.

Hovedopgaven for den nye koncern it-direktør bliver at endevende alle servere for at finde yderligere mails, der eventuelt skulle være blevet gemt væk fra kommissionen.

Det skriver DR.

Kommissionen udvides

Søren Pape Poulsen har besluttet at gennedsætte Tibet-Kommissionen og
en såkaldt taktisk befaling fra Københavns Politi tilbage fra 2011 betyder nu, at justitsministeren også har besluttet, at kommissionen skal udvides, så den omfatter alle kinesiske statsbesøg i Danmark siden 1995.

Den taktiske befaling fra 2011 gik på, at politiet i forbindelse med et statsbesøg fra den kinesiske udenrigsminister holdt informationer om besøget tilbage.

Det skete for at sikre, at demonstranter ikke kunne nå at forberede en eventuel demonstration imod det kinesiske styre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere