Artikel top billede

Søren Pape opruster på it: Vil ansætte koncern it-direktør til at endevende alle servere

Søren Pape Poulsen tager et nyt skridt i forsøget på at komme til bunds i den omstridte Tibet-sag. Justitsministeren vil ansætte en koncern it-direktør, der får til at opgave at endevende samtlige servere for mails.

Den danske justitsminister Søren Pape Poulsen (K) at genåbne den Tibet-Kommission, efter det er kommet frem, at Rigspolitiet har fundet en række mails, der ellers ikke var med i den første kommissionsundersøgelse.

Og som et led i processen med at vende hver en sten har justitsministeren valgt at ansætte en koncern it-direktør, der skal referere direkte til Justitsministeriets departementschef i stedet for til rigspolitichefen.

Hovedopgaven for den nye koncern it-direktør bliver at endevende alle servere for at finde yderligere mails, der eventuelt skulle være blevet gemt væk fra kommissionen.

Det skriver DR.

Kommissionen udvides

Søren Pape Poulsen har besluttet at gennedsætte Tibet-Kommissionen og
en såkaldt taktisk befaling fra Københavns Politi tilbage fra 2011 betyder nu, at justitsministeren også har besluttet, at kommissionen skal udvides, så den omfatter alle kinesiske statsbesøg i Danmark siden 1995.

Den taktiske befaling fra 2011 gik på, at politiet i forbindelse med et statsbesøg fra den kinesiske udenrigsminister holdt informationer om besøget tilbage.

Det skete for at sikre, at demonstranter ikke kunne nå at forberede en eventuel demonstration imod det kinesiske styre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere