Artikel top billede

(Foto: Photo by Venveo on Unsplash)

Elsker du Fyn? Så har vi fundet syv spændende stillinger, som du bør tjekke ud

Fyn er fin! Og i den fynske hovedstad, Odense, er der flere spændende it-stillinger ledige. Vi har fundet syv interessante stillinger på it-jobbank, du kan søge nu.

Odense er en by, der satser på vækst. Der er flere spændende og store (internationale) virksomheder, der har fundet vej til den fynske storby.

I denne uge har vi fokus på it-stillinger fra blandt andre virksomheder som TV 2, Miljøstyrelsen, Spectra Systems og Ordbogen.com.

Ordbogen.com søger PHP Systemadministrator, Odense (24.juni)

Vi leder efter en erfaren DevOps til vores kontor i Odense. Med reference til IT-chefen bliver du en del af vores IT-afdeling, der består af 30 engagerede mennesker, der arbejder med alt fra udvikling, design, infrastruktur til projektledelse.

Vi ønsker os en ny kollega, der er klar til at deltage i driften af vores produkter, og som er klar til både store og små udfordringer med frihed under ansvar.

Læs hele jobannoncen her!

SPECTRA SYSTEMS søger en IT-supporter, som gerne vil videre, Odense (28.juni)

SPECTRA SYSTEMS søger en IT-supporter til vores infrastruktur, drift og deployment-team, som varetager driften af ambitiøse og succesfulde platformsløsninger til hotel- og konferenceindustrien i Europa.

Efter en grundig introduktion til vores platform får du ansvaret for at implementere nye kunder på vores hosting-løsninger fra vores kontor samt supportere disse efterfølgende telefonisk og pr. mail. I takt med at dine kompetencer forøges, får du også mulighed for at deltage i generel videreudvikling af vores egen hosting samt implementering i public cloud.

Interesseret? Læs mere og find hele annoncen her!

Miljøstyrelsen søger 2-3 it-projektledere, Odense (21. juni)

Som it-projektleder hos Miljøstyrelsen kan du være med til at gøre en forskel for grøn velfærd i Danmark. Vil du arbejde med RPA, blockchain, advanced analytics og maskinlæring? Har du stærke it-tekniske kompetencer? Eller evnen til at nytænke og optimere komplekse processer? Så er et job som it-projektleder hos Miljøstyrelsen måske noget for dig.

Miljøstyrelsen arbejder for at udvikle og fastholde grøn velfærd i Danmark. Grøn velfærd skal matche borgere og virksomheders ønsker og behov med naturens og miljøets ydeevne og behov for pleje og beskyttelse. Fremsynet brug af teknologi har høj prioritet.

Læs mere her

TV 2 søger et talent for Linux og udviklingsorienterede driftsopgaver, Odense (2. juli)

Vi søger en driftsspecialist til TV 2 i Odense. Du kan være uddannet IT-teknolog eller IT-administrator og ønsker yderligere teknisk specialisering. Du vil indgå i vores Operations Center-team, der står for overvågning og stabil drift af kundevendte systemer, såvel som interne systemer med forskellige varianter af Linux, Windows og tilhørende middleware. Operations Center er en del af TV 2 Teknik & IT.

Læs mere her

På vegne af TV 2 Teknik søger Recruit IT en afdelingschef for dataområdet, Odense (3. juli)

Ser du ledelse som et værktøj til at inspirere og støtte dine medarbejdere samtidig med, at du har en faglig ambition om at skabe de bedste BI- og dataløsninger til gavn for dine kollegaer i resten af forretningen?

Og har du lyst til at arbejde for et af Danmarks største mediehuse og samtidig indgå i et ambitiøst og resultatorienteret lederteam?

For TV 2 Danmark søger vi en afdelingschef til Dataområdet i TV 2 Teknik. Den nye afdelingschef får ansvaret for 3 fagområder med i alt 9 medarbejdere, der varetager forskellige opgaveområder inden for fællesbetegnelsen data. Samtidig får vedkommende ansvaret for de systemer og servicefunktioner, som ligger direkte inden for afdelingens ansvarsområde.

Læs mere om jobbet her

OnRobot søger en IT Administrator, Odense (11. juli)

Vil du være med til at etablere IT-funktionen i OnRobot? Vil du stå for den interne IT-support og samtidig have ansvaret for at etablere, implementere og optimere OnRobots IT-infrastruktur og setup? Så er du den person, vi leder efter. Udover daglig IT-drift og IT-support af organisationen bliver din første opgave, at formulere/implementere en IT-plan for OnRobots fremtidige IT-setup i samarbejde med din chef og de nærværende eksterne samarbejdspartnere.

Læs hele annoncen her!

Psst. OnRobot søger også en ERP & BI Specialist – læs mere her

Paperturn are seeking a Senior Full Stack Developer, Odense (1.juli)

This is a position that will essentially strengthen your programming and management skills. You will have a very strong say in how our IT department develops, who it hires and how it functions. You will be our team IT lead, having the opportunity to create new and innovative solutions.

In terms of programming, your projects can vary from small system tweaks to large projects consisting of several functionality changes, or the implementation of new products / ideas. You will be implementing user interfaces in HTML, CSS and JavaScript, while at the same time making the necessary changes to the underlying PHP back-end code base that makes it all work. Our designs are expected to be implemented pixel perfect and perform excellently under high load.

Read more about the job here

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.
Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere