Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Mobilproducenten OnePlus sælger smartphones tre gange hurtigere end sidste år

Det tog bare 22 dage at slå en, for selskabet, imponerende salgsrekord.

Kinesiske OnePlus er en af de nyeste spillere på det globale marked for smartphones. Men efter at have startet med at have godt fat i entusiasterne, begynder selskabet nu at ramme bredt.

Selskabets nyeste, og nu eneste mobil i porteføljen, OnePlus 6, har på bare 22 dage rundet første salgsmilepæl med en million solgte enheder. Det fortæller selskabets administrerende direktør Pete Lau til Business Insider.

Det er en ny rekord for selskabet, hvis tidligere toptelefoner var mere end tre gange længere om at runde samme salgstal. Begge tidligere topmodeller OnePlus 5 og OnePlus 5T var tre måneder om at runde den vigtige milepæl.

Læs også: Smugkig: Her er den nye OnePlus 6 – endnu en lovende, prisstærk mobilstjerne fra Kina

Sammenlignet med Apple og Samsungs salgstal, er det små salgstal, for begge virksomheder kan mønstre et styksalg på dusinvis af millioner per kvartal.

Den mindre virksomhed nyder dog ikke at have samme tilgængelighed hos navnlig de amerikanske operatører. I Danmark har selskabet igennem det seneste halvandet år sikret sig en aftale med samtlige af de store danske teleudbydere.

Telefonen har også fået en god medvind i Computerworlds egen test af OnePlus 6, hvor den udmærker sig ved at levere topydelse i et prisleje som er mere tilgængeligt end alternativerne fra både Apple, Samsung og Huawei.

Allerede dengang lød dommen, at telefonen fortjente at blive et hit for selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere