OVERBLIKDramatisk dag i retten: 34-årig tilstår datatyveri mod Netcompany

Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Mobilproducenten OnePlus sælger smartphones tre gange hurtigere end sidste år

Det tog bare 22 dage at slå en, for selskabet, imponerende salgsrekord.

Kinesiske OnePlus er en af de nyeste spillere på det globale marked for smartphones. Men efter at have startet med at have godt fat i entusiasterne, begynder selskabet nu at ramme bredt.

Selskabets nyeste, og nu eneste mobil i porteføljen, OnePlus 6, har på bare 22 dage rundet første salgsmilepæl med en million solgte enheder. Det fortæller selskabets administrerende direktør Pete Lau til Business Insider.

Det er en ny rekord for selskabet, hvis tidligere toptelefoner var mere end tre gange længere om at runde samme salgstal. Begge tidligere topmodeller OnePlus 5 og OnePlus 5T var tre måneder om at runde den vigtige milepæl.

Læs også: Smugkig: Her er den nye OnePlus 6 – endnu en lovende, prisstærk mobilstjerne fra Kina

Sammenlignet med Apple og Samsungs salgstal, er det små salgstal, for begge virksomheder kan mønstre et styksalg på dusinvis af millioner per kvartal.

Den mindre virksomhed nyder dog ikke at have samme tilgængelighed hos navnlig de amerikanske operatører. I Danmark har selskabet igennem det seneste halvandet år sikret sig en aftale med samtlige af de store danske teleudbydere.

Telefonen har også fået en god medvind i Computerworlds egen test af OnePlus 6, hvor den udmærker sig ved at levere topydelse i et prisleje som er mere tilgængeligt end alternativerne fra både Apple, Samsung og Huawei.

Allerede dengang lød dommen, at telefonen fortjente at blive et hit for selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere