Artikel top billede

Mobilproducenten OnePlus sælger smartphones tre gange hurtigere end sidste år

Det tog bare 22 dage at slå en, for selskabet, imponerende salgsrekord.

Kinesiske OnePlus er en af de nyeste spillere på det globale marked for smartphones. Men efter at have startet med at have godt fat i entusiasterne, begynder selskabet nu at ramme bredt.

Selskabets nyeste, og nu eneste mobil i porteføljen, OnePlus 6, har på bare 22 dage rundet første salgsmilepæl med en million solgte enheder. Det fortæller selskabets administrerende direktør Pete Lau til Business Insider.

Det er en ny rekord for selskabet, hvis tidligere toptelefoner var mere end tre gange længere om at runde samme salgstal. Begge tidligere topmodeller OnePlus 5 og OnePlus 5T var tre måneder om at runde den vigtige milepæl.

Læs også: Smugkig: Her er den nye OnePlus 6 – endnu en lovende, prisstærk mobilstjerne fra Kina

Sammenlignet med Apple og Samsungs salgstal, er det små salgstal, for begge virksomheder kan mønstre et styksalg på dusinvis af millioner per kvartal.

Den mindre virksomhed nyder dog ikke at have samme tilgængelighed hos navnlig de amerikanske operatører. I Danmark har selskabet igennem det seneste halvandet år sikret sig en aftale med samtlige af de store danske teleudbydere.

Telefonen har også fået en god medvind i Computerworlds egen test af OnePlus 6, hvor den udmærker sig ved at levere topydelse i et prisleje som er mere tilgængeligt end alternativerne fra både Apple, Samsung og Huawei.

Allerede dengang lød dommen, at telefonen fortjente at blive et hit for selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere