Artikel top billede

(Foto: Domstol.dk)

Domsstolsstyrelsen annullerer million-kontrakt med Schultz - nyt udbud på vej til it-system

Domstolsstyrelsen annullerer kontrakt med it-leverandøren Schultz om levering af database til domme. Nyt udbud på vej.

Farvel og tak.

Domstolsstyrelsen annullerer efter få måneder sin kontrakt med it-selskabet Schultz på grund af uenigheder. Det betyder, at Schultz nu ikke alligevel skal levere en ny database, som skal gøre danske domme offentligt tilgængelige..

Annuleringen af kontrakten på omkring 13 millioner kommer blot fire måneder efter, at parterne indgik aftale om leverancen.

“Men i afklaringsfasen har det vist sig, at parterne var uenige om leverancen. Derfor udtræder Domstolsstyrelsen nu af kontrakten,” lyder det fra styrelsen.

Ifølge styrelsen viste det sig i tiden efter underskrivelsen af kontrakten, at ‘parterne ikke havde en fælles forståelse af Domstolsstyrelsens krav og den løsningsbeskrivelse, som Schultz leverede. Domstolsstyrelsen har på denne baggrund valgt at benytte sig af retten til at udtræde af den indgåede kontrakt,” hedder det.

Kravspecifikationen indeholder ifølge Version2 mere end 400 punkter.

Domstolsstyrelsen meddeler til Version2, at uenigheden skyldes, at Domstolsstyrelsen mener, at udviklingen skal bygge på kravspecifikationen, mens Schultz mener, at udviklingen skal bygge på selskabets løsningforslag.

Styrelsen vil nu sende opgaven i udbud påny.

“Domstolsstyrelsen regner med, at det nye udbud vil ske under samme udbudsform som tidligere - udbud med forhandling. Det nye udbudsforløb forventes at medføre en tidsforskydning af den planlagte idriftsættelse af Domsdatabasen i 2019. Når de nærmere forhold i forbindelse med et nyt udbud er klarlagt, vil der blive orienteret om det,” lyder det fra styrelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere