Artikel top billede

(Foto: Domstol.dk)

Domsstolsstyrelsen annullerer million-kontrakt med Schultz - nyt udbud på vej til it-system

Domstolsstyrelsen annullerer kontrakt med it-leverandøren Schultz om levering af database til domme. Nyt udbud på vej.

Farvel og tak.

Domstolsstyrelsen annullerer efter få måneder sin kontrakt med it-selskabet Schultz på grund af uenigheder. Det betyder, at Schultz nu ikke alligevel skal levere en ny database, som skal gøre danske domme offentligt tilgængelige..

Annuleringen af kontrakten på omkring 13 millioner kommer blot fire måneder efter, at parterne indgik aftale om leverancen.

“Men i afklaringsfasen har det vist sig, at parterne var uenige om leverancen. Derfor udtræder Domstolsstyrelsen nu af kontrakten,” lyder det fra styrelsen.

Ifølge styrelsen viste det sig i tiden efter underskrivelsen af kontrakten, at ‘parterne ikke havde en fælles forståelse af Domstolsstyrelsens krav og den løsningsbeskrivelse, som Schultz leverede. Domstolsstyrelsen har på denne baggrund valgt at benytte sig af retten til at udtræde af den indgåede kontrakt,” hedder det.

Kravspecifikationen indeholder ifølge Version2 mere end 400 punkter.

Domstolsstyrelsen meddeler til Version2, at uenigheden skyldes, at Domstolsstyrelsen mener, at udviklingen skal bygge på kravspecifikationen, mens Schultz mener, at udviklingen skal bygge på selskabets løsningforslag.

Styrelsen vil nu sende opgaven i udbud påny.

“Domstolsstyrelsen regner med, at det nye udbud vil ske under samme udbudsform som tidligere - udbud med forhandling. Det nye udbudsforløb forventes at medføre en tidsforskydning af den planlagte idriftsættelse af Domsdatabasen i 2019. Når de nærmere forhold i forbindelse med et nyt udbud er klarlagt, vil der blive orienteret om det,” lyder det fra styrelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere