Artikel top billede

Domsstolsstyrelsen annullerer million-kontrakt med Schultz - nyt udbud på vej til it-system

Domstolsstyrelsen annullerer kontrakt med it-leverandøren Schultz om levering af database til domme. Nyt udbud på vej.

Farvel og tak.

Domstolsstyrelsen annullerer efter få måneder sin kontrakt med it-selskabet Schultz på grund af uenigheder. Det betyder, at Schultz nu ikke alligevel skal levere en ny database, som skal gøre danske domme offentligt tilgængelige..

Annuleringen af kontrakten på omkring 13 millioner kommer blot fire måneder efter, at parterne indgik aftale om leverancen.

“Men i afklaringsfasen har det vist sig, at parterne var uenige om leverancen. Derfor udtræder Domstolsstyrelsen nu af kontrakten,” lyder det fra styrelsen.

Ifølge styrelsen viste det sig i tiden efter underskrivelsen af kontrakten, at ‘parterne ikke havde en fælles forståelse af Domstolsstyrelsens krav og den løsningsbeskrivelse, som Schultz leverede. Domstolsstyrelsen har på denne baggrund valgt at benytte sig af retten til at udtræde af den indgåede kontrakt,” hedder det.

Kravspecifikationen indeholder ifølge Version2 mere end 400 punkter.

Domstolsstyrelsen meddeler til Version2, at uenigheden skyldes, at Domstolsstyrelsen mener, at udviklingen skal bygge på kravspecifikationen, mens Schultz mener, at udviklingen skal bygge på selskabets løsningforslag.

Styrelsen vil nu sende opgaven i udbud påny.

“Domstolsstyrelsen regner med, at det nye udbud vil ske under samme udbudsform som tidligere - udbud med forhandling. Det nye udbudsforløb forventes at medføre en tidsforskydning af den planlagte idriftsættelse af Domsdatabasen i 2019. Når de nærmere forhold i forbindelse med et nyt udbud er klarlagt, vil der blive orienteret om det,” lyder det fra styrelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere