Artikel top billede

Fynsk robot-firma overtegnet med 300 procent forud for børs-notering i næste uge

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en børsnotering for det fynske robotfirma Odico om få dage. Rub og stub er blevet solgt i en grad, så udbuddet er blevet overtegnet med mere end 300 procent.

Det fynske robot-selskab Odico er godt tilfreds, efter selskabet har lukket for tegning af aktier forud for den planlagte notering på minibørsen First North.

Her venter Odico at have første handelsdag mandag i den kommende uge.

Selskabet meddeler i denne selskabsmeddelelse, at det har modtaget bestillinger fra 3.632 investorer, der i alt ønsker at købe 13,6 millioner aktier.

Odico har udbudt godt tre millioner nye aktier, hvilket betyder, at udbuddet er blevet overtegnet med mere end 300 procent.

Samlet betyder det, at Odico kommer til at lande et gevinst på 30 millioner kroner på børsnoteringen, der værdifastsætter selskabet il 118 millioner kroner.

For at fordele sol og vind lige har Odico tildelt alle småaktionærer, der har ønsket at købe højst 750 aktier, det fulde antal.

“På grund af den meget store interesse for udbuddet er alle ordrer til og med 500.000 kroner educeret til 7,5 procent af det beløb, der overstiger 6.600 kr. Alle ordrer over 500.000 kr. er blevet reduceret individuelt baseret på selskabets vurdering,” lyder det fra Odico.

Udvikle forretningen

“Vi har nu fået kapital til at udvikle vores forretning og forsætte den vækstrejse vi har været på gennem de seneste seks år. Med mere end 3600 nye aktionærer lægger vi derfor fra land med en stor portion medvind, og glæder os til at forsætte vores rejse som børsnoteret selskab, sammen med alle vores nye aktionærer,” oplyser direktør Anders Bundsgaard.

Ifølge Børsen står selskabet dog samtidig med et krav på 6,6 millioner kroner fra en tidligere kapitalejer.

Ifølge avisen har selskabet egentlig allerede indgået forlig på 2,2 millioner kroner med den pågældende.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere