Artikel top billede

Fynsk robot-firma overtegnet med 300 procent forud for børs-notering i næste uge

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en børsnotering for det fynske robotfirma Odico om få dage. Rub og stub er blevet solgt i en grad, så udbuddet er blevet overtegnet med mere end 300 procent.

Det fynske robot-selskab Odico er godt tilfreds, efter selskabet har lukket for tegning af aktier forud for den planlagte notering på minibørsen First North.

Her venter Odico at have første handelsdag mandag i den kommende uge.

Selskabet meddeler i denne selskabsmeddelelse, at det har modtaget bestillinger fra 3.632 investorer, der i alt ønsker at købe 13,6 millioner aktier.

Odico har udbudt godt tre millioner nye aktier, hvilket betyder, at udbuddet er blevet overtegnet med mere end 300 procent.

Samlet betyder det, at Odico kommer til at lande et gevinst på 30 millioner kroner på børsnoteringen, der værdifastsætter selskabet il 118 millioner kroner.

For at fordele sol og vind lige har Odico tildelt alle småaktionærer, der har ønsket at købe højst 750 aktier, det fulde antal.

“På grund af den meget store interesse for udbuddet er alle ordrer til og med 500.000 kroner educeret til 7,5 procent af det beløb, der overstiger 6.600 kr. Alle ordrer over 500.000 kr. er blevet reduceret individuelt baseret på selskabets vurdering,” lyder det fra Odico.

Udvikle forretningen

“Vi har nu fået kapital til at udvikle vores forretning og forsætte den vækstrejse vi har været på gennem de seneste seks år. Med mere end 3600 nye aktionærer lægger vi derfor fra land med en stor portion medvind, og glæder os til at forsætte vores rejse som børsnoteret selskab, sammen med alle vores nye aktionærer,” oplyser direktør Anders Bundsgaard.

Ifølge Børsen står selskabet dog samtidig med et krav på 6,6 millioner kroner fra en tidligere kapitalejer.

Ifølge avisen har selskabet egentlig allerede indgået forlig på 2,2 millioner kroner med den pågældende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere