Artikel top billede

Fynsk robot-firma overtegnet med 300 procent forud for børs-notering i næste uge

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en børsnotering for det fynske robotfirma Odico om få dage. Rub og stub er blevet solgt i en grad, så udbuddet er blevet overtegnet med mere end 300 procent.

Det fynske robot-selskab Odico er godt tilfreds, efter selskabet har lukket for tegning af aktier forud for den planlagte notering på minibørsen First North.

Her venter Odico at have første handelsdag mandag i den kommende uge.

Selskabet meddeler i denne selskabsmeddelelse, at det har modtaget bestillinger fra 3.632 investorer, der i alt ønsker at købe 13,6 millioner aktier.

Odico har udbudt godt tre millioner nye aktier, hvilket betyder, at udbuddet er blevet overtegnet med mere end 300 procent.

Samlet betyder det, at Odico kommer til at lande et gevinst på 30 millioner kroner på børsnoteringen, der værdifastsætter selskabet il 118 millioner kroner.

For at fordele sol og vind lige har Odico tildelt alle småaktionærer, der har ønsket at købe højst 750 aktier, det fulde antal.

“På grund af den meget store interesse for udbuddet er alle ordrer til og med 500.000 kroner educeret til 7,5 procent af det beløb, der overstiger 6.600 kr. Alle ordrer over 500.000 kr. er blevet reduceret individuelt baseret på selskabets vurdering,” lyder det fra Odico.

Udvikle forretningen

“Vi har nu fået kapital til at udvikle vores forretning og forsætte den vækstrejse vi har været på gennem de seneste seks år. Med mere end 3600 nye aktionærer lægger vi derfor fra land med en stor portion medvind, og glæder os til at forsætte vores rejse som børsnoteret selskab, sammen med alle vores nye aktionærer,” oplyser direktør Anders Bundsgaard.

Ifølge Børsen står selskabet dog samtidig med et krav på 6,6 millioner kroner fra en tidligere kapitalejer.

Ifølge avisen har selskabet egentlig allerede indgået forlig på 2,2 millioner kroner med den pågældende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere