Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Mystisk fejl får Samsung-telefoner til at sende fotos – uden at brugerne aner det

Flere brugere melder om problemer med Samsungs besked-app på Galaxy S9 samt S9+ telefonerne.

Flere bekymrende meldinger peger på, at visse Samsung-telefoner sender billeder fra fotogalleriet til tilfældige kontakter.

Problemet er dukket op på en stribe foraer herunder Reddit og selskabets officielle supportforum, skriver The Verge som referer til Android-bloggen Android Central.

Der beretter en bruger om, hvordan han opdagede, at hans Samsung-smartphone af egen drift delte hele telefonens fotogalleri med hans kæreste.

Billederne blev sendt via Samsungs standard-app til beskeder ’Messages’ også kendt som ’Beskeder’ på danske versioner af Samsungs smartphones.

Ifølge meldingerne bliver afsenderne af de mange fotobeskeder ikke orienterede omkring de mange overførte filer. I deres besked-app fremgår det nemlig ikke, at filerne er blevet afsendt.

En talsperson fra Samsung anerkender meldingerne overfor The Verge og understreger, at teknikere er i gang med at undersøge problemets omfang.

De berørte telefoner er indtil videre kun Samsungs Galaxy S9 og Galaxy S9+ modeller, selvom øvrige modeller ikke kan udelukkes endnu.

Læs også: Test af Samsungs to nye S9-telefoner: Ikke værd at hidse sig op over
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere