Artikel top billede

Mystisk fejl får Samsung-telefoner til at sende fotos – uden at brugerne aner det

Flere brugere melder om problemer med Samsungs besked-app på Galaxy S9 samt S9+ telefonerne.

Flere bekymrende meldinger peger på, at visse Samsung-telefoner sender billeder fra fotogalleriet til tilfældige kontakter.

Problemet er dukket op på en stribe foraer herunder Reddit og selskabets officielle supportforum, skriver The Verge som referer til Android-bloggen Android Central.

Der beretter en bruger om, hvordan han opdagede, at hans Samsung-smartphone af egen drift delte hele telefonens fotogalleri med hans kæreste.

Billederne blev sendt via Samsungs standard-app til beskeder ’Messages’ også kendt som ’Beskeder’ på danske versioner af Samsungs smartphones.

Ifølge meldingerne bliver afsenderne af de mange fotobeskeder ikke orienterede omkring de mange overførte filer. I deres besked-app fremgår det nemlig ikke, at filerne er blevet afsendt.

En talsperson fra Samsung anerkender meldingerne overfor The Verge og understreger, at teknikere er i gang med at undersøge problemets omfang.

De berørte telefoner er indtil videre kun Samsungs Galaxy S9 og Galaxy S9+ modeller, selvom øvrige modeller ikke kan udelukkes endnu.

Læs også: Test af Samsungs to nye S9-telefoner: Ikke værd at hidse sig op over
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere