Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Mystisk fejl får Samsung-telefoner til at sende fotos – uden at brugerne aner det

Flere brugere melder om problemer med Samsungs besked-app på Galaxy S9 samt S9+ telefonerne.

Flere bekymrende meldinger peger på, at visse Samsung-telefoner sender billeder fra fotogalleriet til tilfældige kontakter.

Problemet er dukket op på en stribe foraer herunder Reddit og selskabets officielle supportforum, skriver The Verge som referer til Android-bloggen Android Central.

Der beretter en bruger om, hvordan han opdagede, at hans Samsung-smartphone af egen drift delte hele telefonens fotogalleri med hans kæreste.

Billederne blev sendt via Samsungs standard-app til beskeder ’Messages’ også kendt som ’Beskeder’ på danske versioner af Samsungs smartphones.

Ifølge meldingerne bliver afsenderne af de mange fotobeskeder ikke orienterede omkring de mange overførte filer. I deres besked-app fremgår det nemlig ikke, at filerne er blevet afsendt.

En talsperson fra Samsung anerkender meldingerne overfor The Verge og understreger, at teknikere er i gang med at undersøge problemets omfang.

De berørte telefoner er indtil videre kun Samsungs Galaxy S9 og Galaxy S9+ modeller, selvom øvrige modeller ikke kan udelukkes endnu.

Læs også: Test af Samsungs to nye S9-telefoner: Ikke værd at hidse sig op over
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere