Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Egmont tror på nichesejr over Amazon / Facebook kom til at annulllere blokering for hundredetusindvis af brugere / Velux: Fremtidens vindue ‘tænker og handler selv

Egmont tror på nichesejr over Amazon. Facebook kom til at annulllere blokering for hundredetusindvis af brugere. Velux: Fremtidens vindue ‘tænker og handler selv’. Plantronics køber Polycom.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over it-nyhederne onsdag morgen v/ morgen-briefing-bestyrer Dan Jensen.

Egmont tror på nichesejr over Amazon

Egmont Publishing ruster til sig at modtage Amazon i Danmark med en nichestrategi, skriver Børsen.

Niche-strategien skal gøre Egmont til markedsleder indenfor udvalgte varekategorier, hedder det.

“Selvfølgelig ville Amazon kunne blive en direkte konkurrent, hvis de ønsker det. Men når vi kigger på dem og ser, hvad de har gjort, har vi ikke set dem være en rendyrket nichespiller endnu. Vi tror ikke, at de ville ønske at blive specialist i hvert enkelt land,” siger direktør Torsten Bjerre Rasmussen til avisen.

Facebook kom til at annulllere blokering for hundredetusindvis af brugere

Facebook er på grund af en fejl kommet til at annullere de blokeringer, som som 800.000 brugere ellers har anvendt til at blokere for andre brugere, der dermed ikke kan kontakte dem via Messenger og andet.

Facebook kalder i dette opslag fejlen for en ‘blocking bug’

“Buggen var aktiv mellem 29. maj og 5. juni,” skriver Facebook.

Velux: Fremtidens vindue ‘tænker og handler selv’

Vindues-producenten Velux meddeler, at det er klar med et slags selv-tænkende vindues-system med navnet Velux Active.

Systemet sørger på baggrund af vejrudsigten og forskellige sensorer for at åbne og lukke vinduer, køre persienner og markiser frem og tilbage den slags, hvilket jo ifølge Velux vil forbedre indeklimaet.

Desuden kan funktionerne styres via en app fra vinduesejernes smartphones.

Plantronics køber Polycom

Headset-producenten Plantronics overtager konkurrenten Polycom i en stor handel til to milliarder dollar.

“Plantronics tilbyder nu en portefølje af integrerede, intelligente løsninger uden sidestykke, som dækker over headset, software, telefoner, koncerence-udstyr og cloud-tjenester,” lyder det i måske lidt svulstig stil fra det amerikanske firma.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere