Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Egmont tror på nichesejr over Amazon / Facebook kom til at annulllere blokering for hundredetusindvis af brugere / Velux: Fremtidens vindue ‘tænker og handler selv

Egmont tror på nichesejr over Amazon. Facebook kom til at annulllere blokering for hundredetusindvis af brugere. Velux: Fremtidens vindue ‘tænker og handler selv’. Plantronics køber Polycom.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over it-nyhederne onsdag morgen v/ morgen-briefing-bestyrer Dan Jensen.

Egmont tror på nichesejr over Amazon

Egmont Publishing ruster til sig at modtage Amazon i Danmark med en nichestrategi, skriver Børsen.

Niche-strategien skal gøre Egmont til markedsleder indenfor udvalgte varekategorier, hedder det.

“Selvfølgelig ville Amazon kunne blive en direkte konkurrent, hvis de ønsker det. Men når vi kigger på dem og ser, hvad de har gjort, har vi ikke set dem være en rendyrket nichespiller endnu. Vi tror ikke, at de ville ønske at blive specialist i hvert enkelt land,” siger direktør Torsten Bjerre Rasmussen til avisen.

Facebook kom til at annulllere blokering for hundredetusindvis af brugere

Facebook er på grund af en fejl kommet til at annullere de blokeringer, som som 800.000 brugere ellers har anvendt til at blokere for andre brugere, der dermed ikke kan kontakte dem via Messenger og andet.

Facebook kalder i dette opslag fejlen for en ‘blocking bug’

“Buggen var aktiv mellem 29. maj og 5. juni,” skriver Facebook.

Velux: Fremtidens vindue ‘tænker og handler selv’

Vindues-producenten Velux meddeler, at det er klar med et slags selv-tænkende vindues-system med navnet Velux Active.

Systemet sørger på baggrund af vejrudsigten og forskellige sensorer for at åbne og lukke vinduer, køre persienner og markiser frem og tilbage den slags, hvilket jo ifølge Velux vil forbedre indeklimaet.

Desuden kan funktionerne styres via en app fra vinduesejernes smartphones.

Plantronics køber Polycom

Headset-producenten Plantronics overtager konkurrenten Polycom i en stor handel til to milliarder dollar.

“Plantronics tilbyder nu en portefølje af integrerede, intelligente løsninger uden sidestykke, som dækker over headset, software, telefoner, koncerence-udstyr og cloud-tjenester,” lyder det i måske lidt svulstig stil fra det amerikanske firma.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere