Artikel top billede

Morgen-briefing: Egmont tror på nichesejr over Amazon / Facebook kom til at annulllere blokering for hundredetusindvis af brugere / Velux: Fremtidens vindue ‘tænker og handler selv

Egmont tror på nichesejr over Amazon. Facebook kom til at annulllere blokering for hundredetusindvis af brugere. Velux: Fremtidens vindue ‘tænker og handler selv’. Plantronics køber Polycom.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over it-nyhederne onsdag morgen v/ morgen-briefing-bestyrer Dan Jensen.

Egmont tror på nichesejr over Amazon

Egmont Publishing ruster til sig at modtage Amazon i Danmark med en nichestrategi, skriver Børsen.

Niche-strategien skal gøre Egmont til markedsleder indenfor udvalgte varekategorier, hedder det.

“Selvfølgelig ville Amazon kunne blive en direkte konkurrent, hvis de ønsker det. Men når vi kigger på dem og ser, hvad de har gjort, har vi ikke set dem være en rendyrket nichespiller endnu. Vi tror ikke, at de ville ønske at blive specialist i hvert enkelt land,” siger direktør Torsten Bjerre Rasmussen til avisen.

Facebook kom til at annulllere blokering for hundredetusindvis af brugere

Facebook er på grund af en fejl kommet til at annullere de blokeringer, som som 800.000 brugere ellers har anvendt til at blokere for andre brugere, der dermed ikke kan kontakte dem via Messenger og andet.

Facebook kalder i dette opslag fejlen for en ‘blocking bug’

“Buggen var aktiv mellem 29. maj og 5. juni,” skriver Facebook.

Velux: Fremtidens vindue ‘tænker og handler selv’

Vindues-producenten Velux meddeler, at det er klar med et slags selv-tænkende vindues-system med navnet Velux Active.

Systemet sørger på baggrund af vejrudsigten og forskellige sensorer for at åbne og lukke vinduer, køre persienner og markiser frem og tilbage den slags, hvilket jo ifølge Velux vil forbedre indeklimaet.

Desuden kan funktionerne styres via en app fra vinduesejernes smartphones.

Plantronics køber Polycom

Headset-producenten Plantronics overtager konkurrenten Polycom i en stor handel til to milliarder dollar.

“Plantronics tilbyder nu en portefølje af integrerede, intelligente løsninger uden sidestykke, som dækker over headset, software, telefoner, koncerence-udstyr og cloud-tjenester,” lyder det i måske lidt svulstig stil fra det amerikanske firma.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere