Artikel top billede

Erik Damgaard-firma lander underskud og nedjusterer dramatisk: Aktiekursen styrtdykker

Erik Damgaards NPinvestor.com har problemer med at sluse nye kunder ind på selskabets handelsplatform og nedjusterer forventningerne til de kommende tre år. Aktiekursen er på få timer faldet med 34 procent.

Erik Damgaard-selskabet NPinvestor nedjusterer forventningerne til resultaterne i de kommende år.

Det skyldes ifølge selskabets netop offentliggjorte halvårsregnskab problemer med at få sluset nye kunder ind på selskabets handelsplatform Straticator.

Du finder NPinvestors halvårsregnskab her.

“Som tidligere udmeldt har det ikke været muligt for selskabet at åbne for nye kunder på handelsplatformen Straticator med den tidshorisont, som var planlagt. Dette har resulteret i forskydninger i forhold til tidligere udmeldte forventninger til indtjening og resultat før skat,” lyder det fra NPinvestor i denne meddelelse.

NPinvestor tabte i årets første seks måneder knap 2,7 millioner kroner.

Det begrunder selskabet blandt andet med ‘forskydninger’ samt opstartsudgifter, ligesom selskabet tog noget længere om at blive børsnoteret end forventet.

“Resultatet skal ses i lyset af at blandt andet ovennævnte forskydninger, ekstraordinære omkostninger i forbindelse med det forlængede udbud i såvel 2017 og 2018 og børsnoteringen som blev gennemført i regnskabsåret 2018 januar mod forventet november 2017 samt etablering af fondsmæglerselskab og deraf relaterede aktiviteter,” lyder det fra NPinvestor.

NPinvestor forventer nu et underskud før skat for hele 2018 på mellem 6,3 millioner og 6,6 millioner kroner.

Selskabet nedjusterer også forventningerne til både 2019 og 2020. Herefter forventer selskabet, at det hele vil rette sig igen.

NPinvestor - der har seks medarbejdere - blev børsnoteret på minibørsen First North i januar efter en noget rodet affære, som du kan læse mere om her: Erik Damgaard-selskab børsnoteres efter langt tilløb

Siden er Jan Svane Mathiesen blev ansat som administrerende direktør.

Styrtdykker

De nedjusterede forventninger fik mandag eftermiddag NPinvestors aktiekurs til at styrtdykke markant.

Aktiekursen dykkede mandag fra kurs 8,75 til 5,7 - et fald på hele 34,86 procent.

Erik Damgaard præsenterede Straticator for fem år siden. Det er en aktiehandelsløsning med mulighed for nemt at sætte en slags handelsrobot op efter egne ønsker.

I systemet kan investorer desuden efterligne andre investorer ved automatisk at kopiere deres handler i det, som man kalder for ‘copy trading.’

Det kan du læse mere om her: Erik Damgaard klar med længe ventet it-system.

Erik Damgaard står desuden bag det cloud-baserede økonomisystem Uniconta, som han har store forventninger til.

Det kan du læse mere om her: Erik Damgaard klar med nyt økonomisystem: Jeg er back in business.

Læs også:

Værdiansættes tårnhøjt: Stor risiko i at sætte sine penge i små tech-firmaer på First North
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere