Artikel top billede

Frasalg af norsk forretning i direkte modstrid med Pernille Erenbjergs vision

TDC’s norske forretning var helt central for TDC-direktør Pernille Erenbjergs vision for selskabet. Nu har hun solgt forretningen.

TDC’s norske forretning - TDC Norway og Get - var helt central i TDC-topchef Pernille Erenbjergs vision for TDC om at opbygge en skandinavisk stor-spiller inden for indhold og kommunikation.

Tirsdag meddelte selskabet, at TDC solgte hele den norske forretning til Telia.

Pernille Erenbjerg har forlængst meddelt, at hun stopper som direktør i TDC senere på året.

I et interview med Finans forsvarer hun beslutningen om at sælge det norske selskab.

“Den tidligere vision var at bygge en stærk skandinavisk spiller på indhold og kommunikation, og i den sammenhæng er det vigtigt med en stærk forretning i Norge og på sigt også Sverige, og i og med at visionen og ambitionen nu er en anden, er det selvfølgelig også en anden beslutning, vi ender med at tage hvad angår ejerskabet af Norge;” siger hun til avisen.

På spørgsmålet om, hvorvidt hun er enig i investeringscasen, som TDC’s nye ejere arbejder efter, svarer hun kort, at det er noget, som hun ‘ingen kommentarer har til.’

Læs også:

Telia køber TDC’s norske forretning: Lægger 16,5 milliarder kroner på bordet

Pernille Erenbjerg bekræfter exit fra TDC: “Det er det rigtige tidspunkt for mig at træde tilbage på”

Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere