Artikel top billede

Facebook-nedtur trækker alle de store tech-aktier med ned

Facebooks skuffende regnskab får alle de store tech-aktier til at falde.

Facebooks kvartalsregnskab skuffede investorerne på aktiemarkederne over hele verden, og det har ikke alene kostet Facebook dyrt .

Ifølge nyhedsbureauet Reuters har det påvirket kurserne på alle de store tech-aktier.

Amazon, Netflix og Google faldt ifølge Reuters med 1 procent, mens Twitter og Snapchat faldt med henholdsvis 1,7 og 0,8 procent.

Facebook skuffede

Facebooks regnskab viste, at virksomhedens bruger- og omsætningsvækst havde mistet momentum. En tendens som ifølge Facebook ventes at fortsætte i de kommende kvartaler.

Derudover varslede Facebook-stifteren Mark Zuckergberg ligeledes, at øgede investeringer i sikkerhed samt nye privacy-indstillinger for brugerne også i de kommende kvartaler vil kunne aflæses på virksomhedens bundlinje.

I de kommende dage vil også Amazon og Apple aflægge deres regnskaber. Amazons kvartalsregnskab kommer i aften og Apples kommer på tirsdag, mens [url= https://www.computerworld.dk/art/244135/eu-s-rekordboede-rammer-google-paa-bundlinjen-men-omsaetningen-overgaar-alle-forventninger]Google offentliggjorde[/url] sit regnskab tidligere på ugen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere