Artikel top billede

Facebook-nedtur trækker alle de store tech-aktier med ned

Facebooks skuffende regnskab får alle de store tech-aktier til at falde.

Facebooks kvartalsregnskab skuffede investorerne på aktiemarkederne over hele verden, og det har ikke alene kostet Facebook dyrt .

Ifølge nyhedsbureauet Reuters har det påvirket kurserne på alle de store tech-aktier.

Amazon, Netflix og Google faldt ifølge Reuters med 1 procent, mens Twitter og Snapchat faldt med henholdsvis 1,7 og 0,8 procent.

Facebook skuffede

Facebooks regnskab viste, at virksomhedens bruger- og omsætningsvækst havde mistet momentum. En tendens som ifølge Facebook ventes at fortsætte i de kommende kvartaler.

Derudover varslede Facebook-stifteren Mark Zuckergberg ligeledes, at øgede investeringer i sikkerhed samt nye privacy-indstillinger for brugerne også i de kommende kvartaler vil kunne aflæses på virksomhedens bundlinje.

I de kommende dage vil også Amazon og Apple aflægge deres regnskaber. Amazons kvartalsregnskab kommer i aften og Apples kommer på tirsdag, mens [url= https://www.computerworld.dk/art/244135/eu-s-rekordboede-rammer-google-paa-bundlinjen-men-omsaetningen-overgaar-alle-forventninger]Google offentliggjorde[/url] sit regnskab tidligere på ugen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere