Artikel top billede

Facebook-nedtur trækker alle de store tech-aktier med ned

Facebooks skuffende regnskab får alle de store tech-aktier til at falde.

Facebooks kvartalsregnskab skuffede investorerne på aktiemarkederne over hele verden, og det har ikke alene kostet Facebook dyrt .

Ifølge nyhedsbureauet Reuters har det påvirket kurserne på alle de store tech-aktier.

Amazon, Netflix og Google faldt ifølge Reuters med 1 procent, mens Twitter og Snapchat faldt med henholdsvis 1,7 og 0,8 procent.

Facebook skuffede

Facebooks regnskab viste, at virksomhedens bruger- og omsætningsvækst havde mistet momentum. En tendens som ifølge Facebook ventes at fortsætte i de kommende kvartaler.

Derudover varslede Facebook-stifteren Mark Zuckergberg ligeledes, at øgede investeringer i sikkerhed samt nye privacy-indstillinger for brugerne også i de kommende kvartaler vil kunne aflæses på virksomhedens bundlinje.

I de kommende dage vil også Amazon og Apple aflægge deres regnskaber. Amazons kvartalsregnskab kommer i aften og Apples kommer på tirsdag, mens [url= https://www.computerworld.dk/art/244135/eu-s-rekordboede-rammer-google-paa-bundlinjen-men-omsaetningen-overgaar-alle-forventninger]Google offentliggjorde[/url] sit regnskab tidligere på ugen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere