Artikel top billede

Facebook-nedtur trækker alle de store tech-aktier med ned

Facebooks skuffende regnskab får alle de store tech-aktier til at falde.

Facebooks kvartalsregnskab skuffede investorerne på aktiemarkederne over hele verden, og det har ikke alene kostet Facebook dyrt .

Ifølge nyhedsbureauet Reuters har det påvirket kurserne på alle de store tech-aktier.

Amazon, Netflix og Google faldt ifølge Reuters med 1 procent, mens Twitter og Snapchat faldt med henholdsvis 1,7 og 0,8 procent.

Facebook skuffede

Facebooks regnskab viste, at virksomhedens bruger- og omsætningsvækst havde mistet momentum. En tendens som ifølge Facebook ventes at fortsætte i de kommende kvartaler.

Derudover varslede Facebook-stifteren Mark Zuckergberg ligeledes, at øgede investeringer i sikkerhed samt nye privacy-indstillinger for brugerne også i de kommende kvartaler vil kunne aflæses på virksomhedens bundlinje.

I de kommende dage vil også Amazon og Apple aflægge deres regnskaber. Amazons kvartalsregnskab kommer i aften og Apples kommer på tirsdag, mens [url= https://www.computerworld.dk/art/244135/eu-s-rekordboede-rammer-google-paa-bundlinjen-men-omsaetningen-overgaar-alle-forventninger]Google offentliggjorde[/url] sit regnskab tidligere på ugen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere